Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 18:24

Стелю у ванній облицювали блоками з пінополістиролу

Подружжя Микола та Ірина Гаєвські із селища Оброшине Пустомитівського району закінчують ремонт у ванній кімнаті. Стіни облицювали керамічними кахлями, а на стелю майстер порадив поклеїти блоки з пінополістиролу. Вони у формі квадрата, розміром 50x50 см, білого кольору.

— Я працюю із цим матеріалом вже восьмий рік, — розповідає майстер Олександр Щупак, 43 роки. — Переконався не в одній квартирі, що така стеля служить надійно. Пінополістирол не боїться ані вологи, ані пари.

Для ванної Гаєвських знадобилося дві упаковки блоків по вісім штук, ґрунтовка, шпаклівка та клей для виробів із пінополістиролу.

— Частину матеріалів ми мали, заплатили тільки 54 гривні за блоки, 16 — за банку клею та 8 віддали за акриловий герметик для швів, — каже Микола Гаєвський, 28 років. — За дволітрову банку "Екоснєжки" дали 40 гривень та купили фарбник.

Майстри працювали у Гаєвських два дні. Спочатку перетерли стелю шпаклівкою "Акрил", потім приклеїли квадрати. Шви між блоками та стики зі стінами заповнили герметиком. Таку стелю можна фарбувати в будь-який колір. Господарі обрали світло-бежевий — у тон плитки на стінах. За роботу у ванній майстри взяли 150 грн.

— На таку стелю я даю п"ять років гарантії, — додає майстер. — Вона не тріскатиметься і не лущитиметься. При потребі її можна помити чи перефарбувати в інший колір.

Сейчас вы читаете новость «Стелю у ванній облицювали блоками з пінополістиролу ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть