Ексклюзивы
четверг, 15 января 2009 19:28

Новини коротко

На Волині 70 працівників управління лісового господарства влаштовують облави на вовків. Знищили дев"ять тварин. У зграї Маневицького району із п"яти вовків залишилося двоє. А в Цуманських лісах із десяти хижаків у лісах ховаються шість.



У центрі Чернівців на просп. Незалежності між двома місцевими жителями виник конфлікт. Один із них кілька разів вистрелив суперникові в живіт. Працівники міліції затримали 38-річного чоловіка. На місці пригоди вилучено дві гільзи 9-міліметрового калібру.



Громадянин Румунії хотів вивезти з України 380 пачок цигарок у газовому балоні через пункт пропуску "Порубне" україно-румунського кордону. Цигарки були заховані в паливному балоні газової установки  автомобіля марки "дачія". Балон мав подвійну стінку. Доступ до неї здійснювався через отвір, який прикрили заводською биркою виробника.



Під час етнофестивалю "Різдво у волинській родині", який 10–11 січня відбувався в Луцьку, засвітили "живу" різдвяну зірку. Її контури сформувала молодь. Учасники тримали лампадки з вогнем.



Найбільшу школу на Закарпатті цьогоріч збудували в селі Неліпино Свалявського району. Зводити її почали два роки тому. Навчальний заклад функціонуватиме у трьох корпусах. У 24 класних приміщеннях зможуть навчатися майже 400 учнів. Загальна вартість будівництва — понад 8,5 млн грн.

Сейчас вы читаете новость «Новини коротко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть