Ексклюзивы
вторник, 21 октября 2008 07:14

Микола Марковець порізав дружину

51-річна Олена Марковець та її чоловік Микола, 57 років, із села Мульчиці Володимирецького району Рівненщини в понеділок увечері дивилися телевізор. За вечерею випили пляшку горілки. Потім почали сваритися, який канал увімкнути.

Олена першою втратила терпець і схопила вила. Чоловік ухилився від удару й відштовхнув жінку. Тоді вона розбила йому на голові дві пляшки.

Микола схопив зі стола ніж. Кілька разів ударив дружину в груди та в бік. На крики Олени із хати вибігла сусідка Оксана Остапчук. Одразу зателефонувала фельдшеру, щоб перебинтувати рани й зупинити кров. "Швидка" відвезла Олену в районну лікарню.

— Чоловік своєї вини не заперечує, — каже інспектор Михайло Мельник з обласної міліції. — Шкодує тепер, що порізав жінку.

У селі кажуть, Марковці часто сварилися, не мали постійного заробітку, шукали по вулицях склотару або збирали ягоди на продаж. Троє їхніх дітей живуть у Росії.

Сейчас вы читаете новость «Микола Марковець порізав дружину». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть