Ексклюзивы
четверг, 20 ноября 2008 19:33

Лія Ахеджакова образилася на львівську публіку

Увечері в понеділок до Львівського оперного театру зійшлися працівники кондитерської фірми "Світоч". Керівництво з нагоди десятирічної роботи фабрики у складі швейцарської компанії "Нестле" оплатило підлеглим перегляд вистави "Персидская сирень". Головну роль грала російська акторка Лія Ахеджакова.

Святкування ювілею компанії розпочали о п"ятій годині. На виставу зійшлися о сьомій. У залі був аншлаг.

— Відчувалося, що люди перед виставою встигли посвяткувати, — розповідає 34-річна Олена Новікова з "Інтерконцерт — Заходу", організатор львівських гастролей театру. — Під час вистави вони поводилися неадекватно. Сидячи в перших рядах, голосно розмовляли по мобільному, писали есемески та клацали телефонами. Очевидно, грали в ігри. Дехто просто  ходив залом. Репліки акторів переривалися грюканнями дверей і людськими голосами. Пані Лія образилася, та професіоналізм взяв гору — вона дограла спектакль до кінця.

Після вистави Ахеджакова розплакалася.

— За все моє життя мені не було так важко грати, як сьогодні. Тим, що відбувалося в залі, нас просто вбивали, — сказала акторка.

Ахеджакова відмовилася від квітів. До неї підійшов молодий хлопець і вибачився за безкультур"я публіки. Подарував маленький букет троянд. Акторка взяла.

Квитки на спектакль коштували від 80 до 280 грн.

Сейчас вы читаете новость «Лія Ахеджакова образилася на львівську публіку». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть