Ексклюзивы
четверг, 18 декабря 2008 19:12

Андрія Струсінського збили "жигулі"

У понеділок в селі Терновиця Яворівського району було два похорони. 87-річний Андрій Струсінський та його рідна сестра Соломія Мельничук, 91 рік, померли в один день.

У суботу до Струсінських з"їхалися родичі — святкували іменини діда Андрія. Під вечір сусідка принесла погану новину: померла дідова сестра Соломія.

— Він почув про смерть сестрички й каже: "Знав, що біда буде. Мені цієї ночі снилася глибока яма із болотом. Я туди впав і не міг вибратися. Просив людей, аби витягнули. За порятунок 20 гривень обіцяв", — розповідає сусідка  44-річна Євгенія Карковська. — Струсінський зібрався до хати покійної сестри. Баба вмовляла зранку піти, бо в нього зір поганий. Струсінський не послухав.

На міжнародній автотрасі Львів–Краковець Андрій Струсінський розгубився. Йому в очі фарами засвітила вантажівка. Посеред дороги дід потрапив під колеса "жигулів".

Струсінський та Мельничук завжди жили у злагоді. У неділю та на свята відвідували одне одного.

Андрій Федорович жив із дружиною Катериною. Виховали двох синів, чотирьох онучок та трьох правнуків. Струсінський усе життя працював заготівельником м"яса.

Сейчас вы читаете новость «Андрія Струсінського збили "жигулі"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть