Ексклюзивы
вторник, 15 января 2008 15:04

Заступника начальника Львівської міліції пограбував студент

13 січня у Львові на вул. Науковій у маршрутці N50 у заступника начальника Львівського міського управління міліції вкрали гаманець з 2 тис. грн. Про це сьогодні, 15 січня, повідомили у правоохоронних органах.

За інформацією правоохоронців, заступник начальника Львівського управління міліції разом зі своєю дружиною поверталися з універмагу "Львів" додому. Вони сіли у маршрутку N50, яка їхала у напрямку вул. Наукової. Хоча маршрутка була напівпорожньою, подружжя стало біля водія. Поруч з ними також стояв хлопець, який, після того, як маршрутка наїхала на підвищення, відразу присів на порожнє сидіння. У той час правоохоронець помітив, що з кишені його куртки витягнули гаманець, в якому знаходилося майже 2 тис. грн. Працівник міліції відразу зреагував, хто міг бути крадієм його гаманця, та підійшов до хлопчини.

Спершу той на усі запитання "відмахувався", говорив, що він не причетний до крадіжки. Та допомогла вирішити ситуацію жінка, яка вказала, що саме цей хлопець витягнув гаманець.

Правоохоронець попросив водія зупинити маршрутне таксі, а потім вивів крадія на вулицю, де і викликав міліцейський патруль. Злочинця доправили в райвідділ, де він і зізнався у крадіжці. Як виявилося, гаманець з грошима у заступника начальника Львівського управління міліції вкрав другокурсник Східноєвропейського університету економіки та менеджменту, 1987 року народження, повідомляє ЗІК.

Сейчас вы читаете новость «Заступника начальника Львівської міліції пограбував студент». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть