Ексклюзивы
среда, 27 февраля 2008 14:46

З початку року на Київщині через алкоголь скоєно 10 убивств

Стан алкогольного сп"яніння при скоєнні злочину є обтяжуючим фактором. Левова частка матеріалів з кримінальних справ стосується злочинців які були "під шафе". Як свідчить статистика, за минулий рік в київській області скоєно 104 умисних вбивств і 239 тяжких тілесних ушкоджень. З них 46 і 95 відповідно, після вживання спиртного.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Від початку цього року пройшло не повних 2 місяці, але за цей час у нетверезому стані скоєно 3 вбивства і в 7 випадках нанесено потерпілим тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

У Вишгородському районі стався випадок, який є яскравим прикладом з вищевказаного.

До місцевого райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в селі Савенки у своєму будинку помер 57-річний господар. За висновком проведеної судмедекспертизи його смерть настала від травматичного шоку, внаслідок численних переломів ребер.

Правоохоронці встановили, що вказані тілесні ушкодження потерпілому заподіяв 50-річний товариш. Того дня товариш прийшов на підпитку і побачив на столі порожню пляшку від горілки, яку раніше заховав для власної потреби. Він розлютився і почав несамовито бити господаря будинку аж поки сам не впав і захмелілий заснув. На ранок, прокинувшись і зрозумівши що накоїв, пішов до сусідів і, намагаючись приховати злочин, переконував останніх, що застав трагічну картину до якої він сам не причетний. Коли ж підозрюваний потрапив до міліції то зрозумів, що уникнути покарання не вдасться і дав правдиві свідчення.

"Газета по-українськи"

Сейчас вы читаете новость «З початку року на Київщині через алкоголь скоєно 10 убивств». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть