Ексклюзивы
среда, 21 мая 2008 19:19

Волинському національному університету виповнилося 15 років

У Луцьку відзначають День народження Волинського національного університету ім. Лесі Українки (ВНУ). З нагоди свята відбувся урочистий концерт у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

П"ятнадцятиріччя Волинського національного університету відзначають серйозно і весело. Привітати університет приїхали гості з Німеччини та Польщі. Надіслали свої вітання такі відомі особистості як вчений Микола Жулинський та політик Володимир Карпук. Студенти усіх факультетів прослухали лекцію з історії Волинського національного університету. А навпроти головного корпусу ВНУ відбувся концерт, а потім запланована дискотека.

"Історія нашого закладу значно давніша, бо утворився перший вищий навчальний заклад на Волині у 1940 році. Після того як наш університет отримав статус національного, ми намагаємося вийти на новий, вищий рівень. Звичайно, це пов"язано не тільки зі статусом, а й з бажанням удосконалити свою роботу", - розповіла проректор ВНУ із навчально-виховної роботи Ірина Констанкевич, повідомляє Освітній портал.

Сейчас вы читаете новость «Волинському національному університету виповнилося 15 років». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть