Ексклюзивы
понедельник, 03 марта 2008 15:13

Що хочуть отримати на 8 березня українські жінки (опитування)

22,2% опитаних Київським міжнародним інститутом соціології жінок хотіли б отримати на 8 березня в подарунок від чоловіків квіти.

Про це свідчать дані опитування КМІС.

Респондентам-жінкам запропонували відповісти на запитання, який подарунок найбільше вони хотіли б отримати від коханого чоловіка на 8 березня.

При цьому 11,8% опитаних жінок хотіли б отримати турботу, увагу, добре слово, 8,5% - ювелірну прикрасу, 7,7% - парфумерію й косметику, 4,7% - романтичну подорож, 4,5% - розраховують отримати гроші.

У тому числі 4,1% опитаних жінок сподіваються отримати в подарунок електропобутові прилади, 4% - будинок, квартиру, 3,5% - романтичну вечерю, 2,9% - нічого.

2,6% - сподіваються отримати одяг, взуття, 1,5% - автомобіль, 1,2% - побутові дрібнички.

0,6% жінок хотіли б отримати від коханої людини в подарунок домашню тварину, 0,4% - книги, журнали, а також дитину, 0,3% - іграшку.

2,7% жінок відповіли, що не люблять подарунків або їх їм не дарують, 10,5% жінок відповіли, що в них немає коханого чоловіка, 5,1% - не змогли відповісти.

Опитування було проведено з 8 по 17 лютого, було опитано 2046 респондентів старше 18 років у всіх регіонах, статистична похибка вибірки не перевищує 3%.

Як повідомлялося, за даними КМІС, в 2003 році 27,3% опитаних жінок сподівалися отримати в подарунок на 8 березня квіти, 10,4% - парфумерію, 4% - романтичну вечерю, повідомляють Українські Новини.

Сейчас вы читаете новость «Що хочуть отримати на 8 березня українські жінки (опитування)». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть