Ексклюзивы
вторник, 12 февраля 2008 12:58

Водій тролейбуса на очах у пасажирів зламав 10-річній дитині щелепу

Трагічно завершилася дитяча забавка зі сніжками для 10-річного учня однієї зі шкіл Хмельницького.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Хлопчик разом з друзями повертався після занять додому, діти вирішили побавитися у сніжки. Один зі школярів випадково влучив у тролейбус, який в цей час проїжджав повз них. Кулька зі снігу залетіла у відкрите вікно кабіни і поцілила прямісінько у 53-річного водія.

Реакція дорослого чоловіка виявилася дуже агресивною. Зупинивши тролейбус посеред вулиці, він кинувся до хлопчака. Той, злякавшись, почав виправдовуватися, мовляв, він випадково поцілив у тролейбус. Але чолов"яга зовсім не слухав дитячих пояснень, а натомість наніс школяреві кілька ударів у щелепу.

Обличчя дитини буквально залилося кров"ю, але й цього водієві виявилося замало. Він затягнув хлопчину у тролейбус, продовжуючи при цьому бити його на очах у десятка людей.

Невідомо, куди водій мав намір повезти школяра, але у пасажирок тролейбуса спрацював материнський інстинкт і вони стали на захист хлопчика, перекривши шлях транспортному засобові і викликавши працівників міліції.

Потерпілого хлопчика одразу доставили до лікарні, де медики констатували травму щелепи. Бідолашний навіть не міг нормально поїсти.

Наразі малюк ще перебуває на стаціонарному лікуванні, по закінченні якого судово-медична експертиза визначить ступінь важкості спричинених дитині тілесних ушкоджень.

Від висновку СМЕ і залежатиме, яке саме покарання оберуть для горе-водія правоохоронці. Не виключено, що це буде кримінальна відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень середньої важкості, за що загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

"Газета по-українськи"

Сейчас вы читаете новость « Водій тролейбуса на очах у пасажирів зламав 10-річній дитині щелепу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть