42-річна телеведуча Світлана Вольнова впевнена, що зовнішність і характер залежать насамперед від їжі:
– М'ясо дає нам рішучість щось робити. А також пробуджує агресію. Жирна їжа одразу відкладається на стегнах і засмічує судини. Люди-гамбургери навіть пахнуть інакше, ніж ті, хто харчуються овочевими салатами та рибою на парі.
Я їм те, що підходить мені за групою крові. У мене – перша. Виключила з раціону пшеничний хліб – замінила його зерновим житнім. Білокачанну капусту – пекінською. Відмовилася від рису й картоплі. Вже за два тижні помітила, що почуваюся краще, тепер легше ходити.
Раз на тиждень влаштовую розвантажувальні дні – п'ю лише овочеві соки. Наприклад, буряково-моркв'яно-селеровий. Буряка 25 відсотків, решта – морква й селера. Буряковий сік треба з годину настояти. Люблю яблучно-моркв'яний фреш, зелений чай і талу воду. Свіжих соків за день випиваю з вісім стаканів.
Восени часто сиджу на кавуновій дієті. У цій ягоді є пектинові волокна, які прискорюють обмінні процеси, сприяють схудненню, виводять зайву рідину з організму. Одна скибка кавуна має добову норму калію, магнію та натрію, а також вітамінів В2 і РР. Якщо важите 60 кілограмів – з'їдайте 6 кіло кавуна на день. Ідеально – кожні 3 години. Пийте лише воду й зелений чай. Можна додати два невеликі шматки житнього хліба. Сидіти на такій дієті рекомендують не більше п'яти днів. Вона протипоказана хворим на цукровий діабет, у кого є порушення функції нирок або сечостатевої системи.
Решту їжі готую на грилі або у пароварці. Люблю рибу. Із м'яса подобаються червоні сорти – телячі стейки. Їм дуже-дуже багато овочів.
Сіль уживаю тільки морську. Інколи й від неї відмовляюся. Їжу поливаю соком лимона.
Комментарии