Ексклюзивы
среда, 29 августа 2012 18:14

Зовнішність і характер залежать від їжі

 

42-річна телеведуча Світлана Вольнова впевнена, що зовнішність і характер залежать насамперед від їжі:

– М'ясо дає нам рішучість щось робити. А також пробуджує агресію. Жирна їжа одразу відкладається на стегнах і засмічує судини. Люди-гамбургери навіть пахнуть інакше, ніж ті, хто харчуються овочевими салатами та рибою на парі.

Я їм те, що підходить мені за групою крові. У мене – перша. Виключила з раціону пшеничний хліб – замінила його зерновим житнім. Білокачанну капусту – пекінською. Відмовилася від рису й картоплі. Вже за два тижні помітила, що почуваюся краще, тепер легше ходити.

Раз на тиждень влаштовую розвантажувальні дні – п'ю лише овочеві соки. Наприклад, буряково-моркв'яно-селеровий. Буряка 25 відсотків, решта – морква й селера. Буряковий сік треба з годину настояти. Люблю яблучно-моркв'яний фреш, зелений чай і талу воду. Свіжих соків за день випиваю з вісім стаканів.

Восени часто сиджу на кавуновій ­дієті. У цій ягоді є пектинові волокна, які прискорюють обмінні процеси, сприяють схудненню, виводять зай­ву рідину з організму. Одна скибка кавуна має добову норму калію, магнію та натрію, а також вітамінів В2 і РР. Якщо важите 60 кілограмів – ­з'їдайте 6 кіло кавуна на день. Ідеально – ­кожні 3 години. Пийте лише воду й зелений чай. Можна додати два невеликі шматки житнього хліба. Сидіти на такій дієті рекомендують не більше п'яти днів. Вона протипоказана хворим на цукровий діабет, у кого є порушення функції нирок або сечостатевої системи.

Решту їжі готую на грилі або у пароварці. Люблю рибу. Із м'яса подобаються червоні сорти – телячі стейки. Їм дуже-дуже багато овочів.

Сіль уживаю тільки морську. Інколи й від неї відмовляюся. Їжу поливаю соком лимона.

Сейчас вы читаете новость «Зовнішність і характер залежать від їжі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть