Ексклюзивы
пятница, 04 декабря 2009 12:55

За які гроші ви змінили б своє прізвище?

 

Один із кандидатів у президенти напередодні виборчої кампанії змінив своє прізвище. Керівник торгово-промислової палати Івано-Франківщини ?-річний Василь Гуменюк став Василем Противсіх. Пояснив свій учинок тим, що претендує на голоси людей, які не підтримують жодного з кандидатів. Скільки заплатили за трюк Гуменюкові - невідомо. Ми запитали українців, за які гроші вони змінили б свої прізвища.


"Моє прізвище має глибоке коріння, тому не хотів би його міняти ні під яким приводом. Але все має свою ціну. Погодився би хіба на суму, яка суттєво вплинула б на рівень мого життя, яку я сам не в змозі швидко заробити. Скажімо - 100 тисяч доларів. На ці гроші купив би будинок за містом".

Володимир ГРАБОВСЬКИЙ, 25 років, маркетолог, Львів


"Змінив би заради популяризації японських традиційних бойових мистецтв. Думаю, 10 мільйонів євро мене влаштували б. На ці гроші побудував би центр бойових мистецтв в Україні. Почав би подорожувати. Але своє прізвище спробував би пізніше повернути, адже нове може змінити долю"

Дмитро МАСЬКО, 35 років, інструктор із боротьби Айкідо, Миколаїв


"Я за прізвище не тримаюся. Тому можу легко змінити. Але не менше, ніж за 100 тисяч гривень. Витратив би все на подорожі й подарунки друзям. Думаю, жити з новим прізвищем стало б цікавіше"

Віктор МУХІН, 29 років, системний адміністратор, Чернігів


"Нещодавно в нашому товаристві кришнаїтів я отримав духовне ім"я. Саме воно для мене має сенс. А прізвище - дрібниця. Це те саме, що сьогодні я - водій, а завтра стану кимсь іншим. Якби мені запропонували гроші, думаю 500 доларів вистачило б. Витратив би їх на благодійність"

Олег СУПРУН, 50 років, таксист, Київ


"Якщо буде така пропозиція, то грошима не братиму. Вимагатиму дві трикімнатні квартири, хатину поблизу міста, машину, пенсію на все життя у розмірі депутатської, чи в кого там найбільша. Це все заради дітей. Крім цього - обладнання в лікарню, яка буде поряд із моїми квартирами-будиночком, збільшення зарплати лікарям, комп"ютерний клас, інтернет у школу, яка буде поблизу, збільшення зарплатні вчителям цієї школи, ремонт доріг усього району, де мої квартири-будиночок. І тоді погоджуся на будь-яке прізвище"

Оксана СТАСЮКОВА, 40 років, домогосподарка, Одеса


"Прізвище не зміню ні за які гроші. Мій прадід із дворянського роду Ніклюдових. Бабуся, його донька, після заміжжя стала Кравченко лише тому, що її батька 1938 року розстріляли як "ворога народу". А моє дівоче прізвище - Загубиженко. Є легенда про те, що хтось із наших пращурів був запорозьким козаком, який загубив свою жінку. Прізвище Загубиженко таке рідкісне, що майже зі 100-відсотковою вірогідністю можна сказати, що всі Загубиженки - родичі. І змінила я його на Шкоду лише через велике кохання - коли одружувалася"

Дарина ШКОДА, 36 років, стоматолог, Харків

Сейчас вы читаете новость «За які гроші ви змінили б своє прізвище?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть