Ексклюзивы
четверг, 17 марта 2011 12:20

Торік в Іспанії проводили І Національний чемпіонат із сієсти - пообіднього сну

21 ПОНЕДІЛОК

Торік в Іспанії проводили І Національний чемпіонат із сієсти - пообіднього сну. Судді-лікарі враховували швидкість засинання, тривалість сну в багатолюдному місці, оригінальність і видовищність пози, а також наявність і гучність хропіння. Переможцем став 62-річний Педро Соріа Лопес з Еквадора. Він проспав 17 із 20 відведених хвилин, хропів на 70 децибел. Сієсту еквадорця оцінили у тисячу євро.

Всесвітній день сну

22 ВІВТОРОК

"Раніше сильно пив, - зізнається 32-річний актор і музикант Сергій Бабкін. - Здавалося, що так треба, й у творчості без цього - взагалі ніяк. Виявилося, що це повна маячня. Мені пропонували: "Серьожа, ходімо до гіпнотизера, закодуємося". Відповідав: "Не треба, я сам". І кинув".

Презентація альбому Сергія Бабкіна "Снаружи и внутри"

19.00 Львів, Обласна філармонія, вул. Чайковського, 7

23 СЕРЕДА

"Не думаю, що за допомогою цензури можна боротися з безкультур'ям, - відповів харківський письменник Сергій Жадан на запитання про ставлення до "Закону про захист суспільної моралі". - Для цього треба не вишукувати у книжках порнографію, а піднімати у країні книговидавництво; не зачищати телеефір, а розвивати власний телевізійний продукт. Ну, хто цим займався би?"

Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

24 ЧЕТВЕР

"Я був у тій частині будівлі, де не проводять екскурсії. Почув кроки і шарудіння одягу, - згадує Райан О'Нілл, шотландський дослідник паранормальних явищ. 2005-го хотів знайти привидів у Mary King's Close - едінбурзькій будівлі XVI століття. За легендами, вона сповнена привидами померлих від чуми та замурованих у її стінах. - Я роздратувався, бо думав, що це хтось із екскурсоводів намагається зірвати мій експеримент. Але коли озирнувся, довкола нікого не було".

Фестиваль Mary King's Ghost

24-27 березня, Шотландія, Едінбург

25 П'ЯТНИЦЯ

У 1980-х перший вокаліст британського рок-гурту Deep Purple вирішив підзаробити: покликав невідомих музикантів і виступав від імені групи, з якої пішов. Його колишні колеги обурилися і подали до суду. За висновком судді, щоб зберегти назву, в гурті мають грати принаймні четверо з оригінального складу. У теперішньому Deep Purple залишився лише один із перших учасників - 62-річний барабанщик Йен Пейс.

Концерт Deep Purple

19.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, просп. Броварський, 15

26 СУБОТА

Піт Доерті, скандальний британський рок-музикант, відверто зізнається у своїх вадах: "Скажу чесно: я приймаю наркотики не через важке дитинство, занижену самооцінку або  розчарування у житті. Я торчу лише тому, що мені це подобається". Так само легко розмовляє про свої провали: "Вечірка на честь 30-річчя була ганебною - виставив себе ідіотом. Не пам'ятаю, що саме сталося, та скінчилося тим, що я намагався стрибнути з даху готелю".

Виступ Піта Доерті

21.00, Київ, Crystal Hall, Дніпровський узвіз, 1

27 НЕДІЛЯ

"Радий, що мене запросили на Kiev Fashion Days, - сказав восени фотограф французького журналу Vogue Стефан Фежер. Тоді він дивувався, що захід не підтримує держава, а в першому ряду немає головних редакторів українських модних видань. - Чому вони не прийшли подивитися покази дизайнерів у своєму місті? Це те саме, якби головна редакторка Vogue Керін Ройтфельд не пішла на шоу Dior, а надала перевагу Givenchy. Якщо ти головний редактор fashion-журналу, маєш відвідувати всі покази - немає значення, скільки Тижнів моди у твоїй країні".

Kiev Fashion Days

25-27 березня, Київ, "Мистецький арсенал", вул. Лаврська 12-14

Сейчас вы читаете новость «Торік в Іспанії проводили І Національний чемпіонат із сієсти - пообіднього сну». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть