Ексклюзивы
четверг, 03 февраля 2011 13:37

Що вам вдалося пронести повз охорону?

 

Кореспондент інтернет-порталу Life News проніс муляж вибухівки у московський аеропорт Домодєдово після теракту. Помістив кілька акумуляторів і телефонну зарядку в коробку з-під чаю. Написав на ній "бомба" і сховав у пояс фотокора.

- Скрізь рамки, черги, все оглядають. Пасажири вивертають сумки, пред'являють документи для перевірки. Іду до металошукача. Роблю суворе обличчя, проходжу в сусідню, порожню рамку. Металошукач пискнув. Але ніхто не звернув на мене уваги, - описує журналіст.

Ми запитали читачів, що їм вдавалося пронести повз охорону?

У Дубліні на концерт U2 пройшла з фотоапаратом Nikon D60. Поклала його в сумку, зверху - карту міста, телефони, "мильницю". Охоронець зазирнув, сказав залишити "мильницю" і пропустив. Об'єктив пронесла в капюшоні стьобаної жилетки. Його не було видно.

Оксана ГОЛУБОВА, 32 роки, менеджер із продажу, Одеса

Пляшку коньяку в диско-клуб. Поклала на дно дамської сумочки, зверху - дві пари червоних трусів-стрінгів, прокладки і косметику. Охоронець глянув, не перебирав. Напевне, засоромився.

Наталя, 22 роки, студентка, Донецьк

Масло та маргарин із заводу. Замотували в брудний робочий одяг. Виносила тільки тоді, коли була друга зміна охорони. Вони оглядали поверхово. Робила так нечасто. Якби зловили, поплатилася б роботою. Як працювала на заводі в Києві, то запихали пачки майонезу в шкарпетки і так виносили. За раз - чотири упаковки.

Ольга, 42 роки, працівник заводу, Харків

Найбільше досягнення - те, що пройшла контроль в аеропорті з металевою пилочкою в дамській сумочці. Збрехала, що не маю ріжучих і колючих предметів. Дуже переживала, що попадуся. Але злітала з тою пилкою в Москву і назад.

Тетяна САВІЦЬКА, 24 роки, рекламіст, Київ

Три скляні пляшки із газованим напоєм і кукурудзяні палички - в кінотеатр "Атлантіс". Віддали все дівчині мого друга. Пляшки дзеленчали, але охоронець не наважився спитати порядну дівчину, що має в сумці. Але сказав нам: вижене із сеансу, якщо застане з горілкою чи пивом.

Сергій ТКАЧ, 29 років, підприємець, Житомир

Мені постійно вдається щось винести. Востаннє - фільтр для води з "Епіцентру". Помістив у коробку з іншим товаром. Ще набираю, скільки в руку поміститься, гайок і болтів, і висипаю в кишеню. Охоронці стежать, але ж вони не роботи, всього помітити не можуть.

Леонід, 35 років, автозаправник, Київ

Сік на Global East rock festival на стадіоні "Чайка" під Києвом, проніс у руках. Туди забороняли брати їжу, навіть воду. На другий день зайшли в крамницю, купили соку, вина. Хлопці ховали в пазухи і сумки. Їх обшукали, забрали все. А я пройшов.

Ілля ТЮННИКОВ, 24 роки, системний адміністратор, місто Біла Церква

Ковбасу - позаторік,  коли підробляв на м'ясокомбінаті. Засунув у пазуху, впевнено пройшов повз охорону, попрощався. Більше такого не робив.

Олексій ВОРОНІН, 21 рік, студент, Київ

Майонез у трусах. Коли нас перевіряли, казали, то прокладка. Ходити було незручно. За територією одразу витягали. У нічні зміни викидали через паркан олію, а там хтось чекав і вантажив. Потім поставили камери на території. Зараз на заводі видають по дві-три пляшки олії на місяць, щоб люди не крали.

Валентина, 50 років, працівник олійного заводу, Луцьк

Сейчас вы читаете новость «Що вам вдалося пронести повз охорону?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть