Ексклюзивы
четверг, 02 сентября 2010 13:02

Пріоритетом буде якість гри

 

Мене не бентежить префікс "виконувач обов'язки". Передбачав таке після рішення щодо матчу "Металіст" - "Карпати". По-перше, я був правою рукою Маркевича. По-друге, за два тижні, що розділяють його заяву про відставку й наступну товариську зустріч проти Польщі, підшукати наставника не так легко. У Мирона Богдановича, перед тим як прийняти збірну, поради не просив - вважаю себе самодостатнім тренером.

Матчі в нас товариські, тому пріоритетом у них буде якість гри. Але при цьому не слід забувати й про результат. Він нас цікавить, але не за будь-яку ціну.

Публічно не обговорюватиму, що мені сподобалося, а що ні в попередніх чотирьох поєдинках збірної. Але позитивних моментів побачив більше, ніж негативних.

Моя тренерська філософія - діяти з позиції сили. Так, щоб суперник підлаштовувався під нашу команду. Але випадки бувають різні. Якщо опонент сповідує такий футбол, у якому ми найкраще себе проявимо, відійшовши в оборону й знаходячи простір для контратак, то використовуватимемо таку тактику. Усі матчі першим номером грати не зможемо.

Моя тренерська філософія - діяти з позиції сили

Мене не цікавить громадянство футболіста. Головне - його ставлення до національної збірної. Якщо людина хоче просто взяти участь у чемпіонаті Європи, вона нам не потрібна. Якщо чогось досягти, ми готові розглянути його кандидатуру.

Сейчас вы читаете новость «Пріоритетом буде якість гри». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть