Ексклюзивы
четверг, 14 апреля 2011 12:50

Музична географія Brazzaville

Склад гурту змінюється залежно від місця гастролей Brazzaville. У ньому грають американці, турки, росіяни та іcпанці. Вокаліст Девід Браун ділиться враженнями про міста та країни, в яких жив і виступав.

Барселона, Іспанія

Зараз я живу тут. Барселона дуже комфортна, місто можна об'їхати на велосипеді. Європа - велична, але іноді здається манірною літньою жінкою, яка скрізь насаджує свій порядок. Часом сумую за Америкою, запахом пустелі. Хотів би виїхати на узбережжя і відчути неприборкану силу Тихого океану замість етикетної ввічливості Середземного моря.

Лондон, Великобританія

Переїхав до Лондона із Лос-Анджелеса, коли вирішив зав'язати з героїновою залежністю. Мешкав у тітки. Щоб кинути наркотики, треба змінити місто, країну і коло знайомих.

Токіо, Японія

Люблю прогулюватися цим містом. Свою найулюбленішу гітару купив наприкінці 1990-х у токійському комісійному магазині. Наш перший альбом "2002" став шалено популярний не тільки в Америці, а й у Японії. Пісні крутили на найбільших радіостанціях. Я був шокований славою, думав, що не заслуговую на неї - почав пити, буянив під час концертів. Змінив поведінку після розповідей про те, як мої пісні допомагали людям у складні моменти життя.

Санкт-Петербург і Москва, Росія

Москва - це дитина, яка пішла у бізнес-школу і стала корпоративним юристом. А Пітер - її брат, що вступив до школи мистецтв, вилетів звідти, але зрештою створив всесвітньо відомий гурт (Браун переспівав пісню "Звезда по имени Солнце" гурту "Кіно". - "Країна"). Пітер і Москва - як інь і ян, як Барселона і Мадрид, Нью-Йорк і Бостон.

Браззавіль, Республіка Конго

Одного ранку я сидів у своїй старенькій машині перед будинком жінки на ім'я Мішель. Вона була власницею модного голлівудського клуба Lava Lounge. Я малював її особняк. У перерві вирішив почитати Los Angeles Times. На першій шпальті побачив статтю про громадянську війну в Конго, в око впало слово "Браззавіль". Щойно його побачив, зрозумів: так має називатися моя група!

Сейчас вы читаете новость «Музична географія Brazzaville». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть