Ексклюзивы
четверг, 02 сентября 2010 12:17

Які прояви комплексу низького зросту вам траплялися?

 

Користувачі інтернету помітили, що на офіційних фотографіях російського президента Дмитру Медведєву додають від 5 до 10 сантиметрів зросту. Це добре видно на знімках із зустрічі Медведєва з лідером ірландської рок-групи U2 Боно. Політик і музикант на них однакового зросту, хоча Боно насправді на 13 сантиметрів вищий. На думку блогерів, під час зйомки фотографи застосували принципи оптичної ілюзії, а потім обробили зображення у фотошопі.

Ми запитали в українців: які прояви комплексу низького зросту їм траплялися.

"Маленькі чоловіки зазвичай купують собі величезні джипи та їздять на максимально піднятих кріслах, інакше їх не буде видно з-за керма. А коли вистрибують із машини, не розуміють, що це не круто, а смішно".

Валентина МАКАРЕНКО, 42 роки, перукар, Миколаїв

"Доводилося носити "пласке" взуття, щоб бути одного зросту з колишнім. Він забороняв носити підбори. Говорив, якщо куплю взуття з каблуками або на платформі, одразу викине. Мене це так дістало, що покинула його".

Марина ОСТАНІНА, 24 роки, офіціантка, Луганськ

"Є в нашій компанії невисокий хлопець. Так він чекає, доки я сяду на лавочку, тоді обнімає й питає: "Малявочка, як справи?"

Наталя, 16 років, школярка, Дніпропетровськ

"У мене був такий хлопець. Цілувалися з ним тільки лежачи, інакше він головою мені в груди впирався".

Віта ГОРОБЕЦЬ, 29 років, тимчасово безробітна, Івано-Франківськ

"Я сам невисокий - 1 метр 65 сантиметрів. У школі мене дражнили і карликом, і малюком, і моською. Перша дівчина з"явилася після армії. Зараз спокійніше до цього ставлюся. Хоча доводиться спілкуватися лише з невисокими жінками. Бо, що б не казали, коли жінка вища за чоловіка, пара виглядає не дуже гарно - наче з мамою йдеш".

Микола ЛУЦЕНКО, 35 років, юрист, Вінниця

"Французьку мову в нашій школі викладав чоловік невисокого зросту. Ходив лише з рівною спиною, високо тримав голову, і здавалося, що аж навшпиньки стає, аби додати собі зайвих сантиметрів. А коли сідав за свій стіл, підкладав під сідниці два товстих словники".

Юлія ТИМОЩУК, 27 років, менеджер страхової компанії, Київ

"Якось із подружкою сиділи в парку. І до нас підійшли молоді люди. Вони дуже довго намагалися з нами познайомитися, але коли ми встали, хлопці швиденько десь зникли. Хоча ми обидві середнього зросту - 1 метр 70 сантиметрів".

Олена МАРКОВА, 19 років, студентка, Хмельницький

"У нашому місті є один карлик. Так він компенсує свої комплекси бурхливим громадським життям, спрямованим на захист маленьких людей. Одного разу своїми фотками все метро обліпив із написом на зразок: "Маленькі люди - теж люди".

Андрій ПЕЧЕНІЗЬКИЙ-молодший, 29 років, музикант, Харків

"У знайомих батьки великі, а син маленький чомусь. Йому було років зо 25, то мама моя сказала жартома, що він такий малий, бо курити рано почав. Образився, зараз не палить".

Катерина ДРУГ, 25 років, бухгалтер, Сімферополь

Сейчас вы читаете новость «Які прояви комплексу низького зросту вам траплялися?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть