Ексклюзивы
четверг, 16 сентября 2010 12:15

Як ви помилялися номером телефону?

 

У штаті Монтана в США двоє підлітків спробували купити наркотики в місцевого шерифа.

Вони помилилися однією цифрою, надсилаючи повідомлення наркоторговцю. Шерифу прийшла есемеска з текстом: "Е чуві, є 20? Я візьму прямо зараз". На сленгу "20" - назва пакету марихуани на чотири цигарки, коштує 20 доларів. Шериф домовився з покупцями про зустріч, на яку приїхали співробітники місцевого відділу по боротьбі з розповсюдженням наркотиків. Хлопців поставили на облік.


Ми спитали в українців: як вони помилялися номером телефону?

"Якось подзвонила в службу підтримки однієї державної установи. Треба було дізнатися, чому сума за послуги, вказана в квитанції, більша за суму, яка виходить за лічильником. У трубку сказали, що переключать на начальника відділу Наталію. Вийшов такий діалог: "Це Юля". Жінка перебиває й каже: "Ну, що ти ще забула, коза?!" Я в шоці. Мовчу кілька секунд, потім беру себе в руки і говорю, що мені неправильно порахували. Знову перебиває: "Ти, певно, не проспалася після вчорашнього чи таблицю множення забула. Подивися добре, а ввечері подзвони на мобільний, бо ти задрала!" Відповідаю, що не знаю її мобільного. Голос її напружився. Спитала, хто дзвонить. Я пояснила. Вона переплутала мене зі своєю подругою, теж Юлією, з якою розмовляла переді мною".

Юлія ШЕВЧЕНКО, 36 років, економіст, Харків

"Недавно помилково прийшла сотня на мобільний. Слідом відправили есемеску: "Поверніть хоча б половину". Відправила "дякую" і 50 гривень, як просили. Якби не прохали половину, відправила б усі".

Віталіна КИЯШКО, 24 роки, вчитель музики, Ужгород

"На першому курсі був дуже злий на одногрупника, який підставив мене. Не прийшов на залік із шпаргалками, що ми кілька днів готували. Подзвонив йому додому. Близько трьох хвилин розказував, яка він погана людина. А потім чую: "Добре, я передам Тіграну". То був його батько".

Віктор БАЛТІЙТІС, 24 роки, моряк, Одеса

"Їду з роботи, і тут мені дзвонить незнайомий номер на мобільний. У трубку кричить жінка й розказує, що Ольга потрапила в аварію, називає адресу, куди їхати. У мене є дуже близька подруга Ольга. Вилітаю з маршрутки, вся в сльозах, ловлю таксі й кілька разів набираю той номер. Весь час "зайнято". Приїжджаю на місце, а там, слава Богу, не моя Ольга".

Поліна ЄРЬОМИЧЕВА, 23 роки, піар-менеджер, Київ

"Написала есемеску своєму чоловікові: "Люблю, скучаю, не можу забути вчорашньої ночі". А потім бачу: помилилася однією цифрою при наборі номеру. Ввечері дзвонить якийсь хлопець і благає пояснити, звідки в нього таке повідомлення в телефоні. Я сміюся й кажу, що помилилася, вибачаюся. І тут чую істеричні крики: "Вона все бреше! Ти її попередив! Свиня, урод!" Я намагалася пояснити, що це безглузда випадковість, але заспокоїти ту жінку не вдалося".

Марія ШУЛОВА, 30 років, фотограф, Одеса

"Якось дзвоню чоловікові, а трубку бере жінка. Питаю: "А де Вася?" Жінка відповідає, що він вийшов, і питає, хто я. Кажу: "Його дружина". Вона хвилини зо дві мовчить у слухавку. Я про всяк випадок називаю номер, на який дзвоню, і питаю, куди потрапила. Виявилося,  помилилася. Обидві потім довго сміялися".

Марина РОМАНЕНКО, 39 років, бухгалтер, Одеса

"Торік відправила коханому любовну есемеску англійською. А вона надійшла моїй  начальниці. Добре, що вона нормальна жінка, із почуттям гумору. Відписала: "Це ти точно мені?"

Оксана ПОПИК, 26 років, танцівниця, Львів

"Улітку відпочивали із сином за кордоном. Сильно посварилися, і я настрочила есемеску чоловікові, скаржилася в грубій формі на сина. А через кілька хвилин син заходить у мою кімнату й сміється. Випадково відправила повідомлення йому".

Оксана СКАЧКО, 45 років, продавець, Чернігів

"Набирав друга на стаціонарний. Привітався й почав розповідати про навчання, роботу, відпочинок. Як провів вечір на набережній, як майже познайомився з дівчиною, ну, загалом, багато всякого. Потім зрозумів: щось не так, бо на мої розповіді не було реакції. Перепитав, хто це. Мені, як ні в чому не бувало, сказали, що помилився. Вибачився й поклав трубку. За кілька днів передзвонив уже той хлопець, вирішив поспілкуватися. Між нами зав'язалася дружба".

Олександр ВОРОНЦОВ, 23 роки, юрист, Дніпропетровськ

Сейчас вы читаете новость «Як ви помилялися номером телефону?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть