Ексклюзивы
четверг, 21 апреля 2011 15:48

Як вам шкодили тварини?

 

Миші звили гніздо в банкоматі "Альфа-Банку", який стоїть у супермаркеті "Сільпо" в Луцьку. Гризуни розплодилися і понищили 200-гривневі купюри. Банк не повідомляє про суму збитків.

Ми запитали читачів: як вам шкодили тварини?

На четвертому курсі коледжу сам робив дипломну - не вистачало грошей її купити. Треба було накреслити 14 ватманів формату А1. Креслив уночі, бо вдень працював і вчився. Якраз тоді тато приволік до хати мале, ніби породисте, кошеня. Всі його полюбили, назвали Максом. Усе було добре, поки Макс не заліз у мою кімнату. Одні листи погриз, інші забруднив. Кота наступного дня відправили в село. Я довго переробляв креслення.

Михайло, 26 років, Львів

Нашому будинку 60 років. Підлога стара, дерев'яна. На кухні й у спальні її постійно прогризають миші. Потім бігають квартирою, мене лякають.

Олена ДУГІНА, 33 роки, медик, Донецьк

Кішка псує мій одяг, прогризає величезні дірки. Недавно з'їла шнурок від фотоапарата, взялася за взуття. Одну надгризену пару вже викинула у смітник. Одяг інших членів сім'ї чомусь не чіпає.

Марія ВАСИЛЬЧЕНКО, 27 років, менеджер з реклами, Дніпропетровськ

Якось вилетів із повороту на мотоциклі, а там корова перебігає дорогу. Я перевернувся, упав, синяків набив, поламав увесь пластик. Товариш теж від корів постраждав. Їхав мікроавтобусом, а стадо йшло назустріч. Зупинився. Одна корова почесалася об машину і висадила дверцята. Ще був випадок, коли їхав із сусідом на його "Жигулях". Раптом з узбіччя вибігла коза і буцнула рогами машину в бік. Ремонтники не вірили, що мала тварина може так розвалити двері.

Микола НОВІКОВ, 25 років, адміністратор, Луганськ

Кіт завідує у хаті туалетним папером. То погризе, то зіштовхне в унітаз. А одного разу роздер на дрібні клаптики по всій квартирі.

Василь ПРОКОП, 26 років, будівельник, Хуст Закарпатської області

Колега залишив авто на території підприємства. Вранці на дверцятах, на крилі й на бампері були чіткі сліди від зубів. Охоронець бачив, як пес крутився біля машини. Напевно, під нею щур ховався.

Антон ОЛІЙНИК, 28 років, Дніпропетровськ

Молодший брат випросив, щоб йому купили декоративного кролика. У перший же день той погриз проводи від модему, зарядки до ноутбука і телефону.

Альона МАЛЬЦЕВА, 21 рік, студентка, Київ

- Два роки тому привезла в багажнику свого Volkswagen'а картоплю з села. Машину поставила біля під'їзду, хоча завжди залишаю на стоянці. За кілька днів у ній з'явився неприємний запах. Всюди подивилася, попилососила. Побризкала духами, відвезла на мийку. Запах не зник. Помила вдруге - сморід сильніший. Дезодорація салону не допомогла. У машину неможливо було сісти. Через тиждень поїхала на сервіс. Розібрали "торпеду", всередині знайшли здохлу мишу. Майстрам заплатили 800 гривень. Акт виконаних робіт ніби паталогоанатом склав: "Извлечение трупа мыши. Причина смерти - асфиксия". Наступного дня із сервісу прийшла есемеска: "Коли поминки?". Згодом ще одна: "Дев'ятий день по миші..."

На атосервісі мене досі впізнають. Питають, чи не привезла ще когось задушеного.

Олена, 25 років, керівник контакт-центру, Київ

Вигулював якось свого спанієля, а він пристав до п'яного. Спершу гарчав, потім вчепився зубами за штанину, відірвав її. Дуже не любить нетверезих. Довелося чоловікові дати 100 гривень на нові штани.

Дмитро ШЕВЧУК, 28 років, Київ

У тітки був мстивий безпородний кіт. Якщо його сварили за зіпсовані меблі, то йшов у спальню і паскудив на ліжко. Дядькові регулярно мочився у взуття, бо він найбільше ганяв кота. Міг накинутися на гостей і подряпати ноги. Закінчилося тим, що дядько завіз його кудись. А тітка ще з місяць плакала.

Наталя ДМИТРЕНКО, 32 роки, Запоріжжя

Був у нас кіт Рекс. Залазив на плиту і скидав каструлю. Міг розмазати по кухні тушковане м'ясо або відкрити вночі холодильник лапою. До ранку він розморожувався.

Марина ПАЦКАН, 28 років, юрист, Ужгород

Сейчас вы читаете новость «Як вам шкодили тварини?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть