Ексклюзивы
четверг, 30 октября 2008 19:15

Замість гаражів хочуть збудувати притулок для тварин

20 жовтня в Черкасах демонтували незаконно встановлені гаражі на території комунального підприємства КАТП-2328, яке вивозить сміття. За допомогою крана та вантажівки з території вивезли два гаражі. Власники ще 10 пообіцяли впродовж тижня прибрати їх своїми силами. Більшість гаражів на території підприємства встановлені 20 років тому.

— Жодного дозвільного документа у власників немає, — каже заступник міського голови Сергій Гура. — Цього року ми кілька разів їх попереджали, розвішували приписи. Дехто прибрав гаражі. Решта, певно, вирішивши, що міська влада залякує, захотіли почекати.

У міськвиконкомі планують звільнити земельну ділянку за місяць. На ній пропонують збудувати притулок для тварин. Проте остаточне рішення прийматиме виконком.

Демонтаж гаража коштує більше 1000 гривень

— Перед цим демонтували гаражі у мікрорайоні Митниця. Днями прибиратимемо кіоски на вулиці Пастерівській, — продовжує Сергій Гура.

Щоб забрати свій гараж чи кіоск, власникові необхідно звернутися в управління житлово-комунального господарства міста. Заплатити за демонтаж, вивезення і зберігання майна. За даними комунального підприємства "Гарант-Медікал", яке демонтує незаконні об"єкти, сума перевищуватиме 1000 грн.

Сейчас вы читаете новость «Замість гаражів хочуть збудувати притулок для тварин». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть