Ексклюзивы
понедельник, 24 июня 2013 00:00

У Черкасах утретє відбулося Свято морозива

 

15 червня на Соборній площі в Черкасах влаштували Свято морозива від торгової марки "Рудь".

Об 11.30 на площі стоять ятки, де можна придбати морозиво та обміняти обгортки на віртуальні гроші — "рудики". Такою валютою розраховувалися за всі атракціони: діти спускались із надувних гірок, малювали миттєве тату, веселі шаржі, грали в боулінг, брали участь у безпрограшній лотереї та обмінювали "рудики" на корисні подарунки.

Біля атракціону "Магазин "Рудь" найбільша черга. Діти й дорослі обмінюють "рудики" на сувенірну продукцію торговельної марки.

— Я взяв три маленьких блокнота, браслет і три брєлка, — показує 12-річний Давід Євець своїй подрузі Лізі Коваленко, 11 років. — Скоро у Вінницю їхатиму, то на подарунок завезу.

— А я ложечку для морозива, — дістає із сумки Ліза. — Весело тут. Класна музика.

Під сценою танцює з мамою півторарічна Вікторія.

— Усе для діток є. Старший син на батуті пригає, а менша танцює. Уже зробила Антону тату, побували на аквагримі, — розповідає Марія Красота, 29 років.

На сцені проводять конкурси на кращий танець. Шукають дівчат з найдовшими ногами, найтоншою талією та найдовшою косою. Гостей розважають клоуни, слоник Пустунчик та корівка Маняша фотографуються з дітьми. Ведучий оголошує переможницю конкурсу в соціальній мережі "Одокласники". Фото 6-річної Віолети Діденко набрало рекордну кількість "лайків" — 380. За це їй дарують ящик морозива.

— Тепер у статусі поставлю: "Я люблю морозиво", — каже дівчинка, забираючи подарунок.

Свято морозива від торговельної марки "Рудь" — підприємства "Житомирський маслозавод" щороку традиційно влаштовують по всій Україні.

— Кожного року ми намагаємося догодити нашим найменшим та найвимогливішим споживачам не тільки своєю продукцією, а й оригінальними веселощами, конкурсами, розвагами та сюрпризами. Компанія "Рудь" і надалі підтримуватиме традицію Свята морозива в межах своїх соціальних і благодійних програм, — зазначає Петро Рудь, президент "Житомирського маслозаводу" й торговельної марки "Рудь".

Сейчас вы читаете новость «У Черкасах утретє відбулося Свято морозива». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть