Ексклюзивы
четверг, 30 октября 2008 20:07

Підприємства з восьми регіонів країни презентуватимуть свою продукцію

Міжрегіональна спеціалізована виставка-ярмарок "Будуємо свій дім. Осінь. Сад. Город-2008" відбудеться в палаці культури "Дружба народів" 5–7 листопада. У заході візьмуть участь провідні виробничі та торговельні підприємства, які працюють у галузях нерухомості, будівництва та інтер"єру. Більш ніж 50 фірм, об"єднань та представництв із Черкаської, Київської, Вінницької, Львівської, Полтавської, Донецької, Житомирської та Кіровоградської областей представлять свою продукцію. Кращих за підсумками 2008 року нагородять дипломами від організатора виставки — Черкаської торгово-промислової палати.

Заходи такого рівня стали для Черкас традицією. Вони відбуваються двічі на рік — щовесни та щоосені. За 8-річну історію міжрегіональна спеціалізована виставка-ярмарок здобула популярність серед черкащан, а участь у ній стала бажаною для провідних організацій країни. Серед найвідоміших підприємств регіону, що неодноразово брали участь у виставці, — магазин "Відень", приватне підприємство "Корпусні меблі", фірма "Комфортбуд" та інші. Цьогоріч лави учасників заходу поповнять фірми-дебютанти. Серед них — "Газета по-українськи", яка розпочала передплатну кампанію на 2009 рік. На виставці триватиме акційна передплата з подарунками для тих, хто вирішить її оформити.

Сейчас вы читаете новость «Підприємства з восьми регіонів країни презентуватимуть свою продукцію». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть