Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 16:37

Перед гострінням ножі кладуть у підсолену воду

36 річний Василь Лисак із міста Умань перед тим, як гострити ножі або лопати залишає їх у розчині солі.

— Солі у воді кладу небагато, так щоб розчин вийшов ледь солонуватий, — радить Василь. — Кладу лопати чи ножі десь хвилин на 30-40. Гострю не витираючи. Тоді метал краще і швидше гостриться.

Лисак каже, що використовує концентрований розчин солі для миття вікон узимку. На склянку води бере 2 ст. ложки солі.

— Протираю розчином скло, доки з нього не зійде іній. Потім витираю сухою ганчіркою. Якщо сіль завернути у шмат марлі та протерти нею скло в машині, то воно не запотіє.

Сейчас вы читаете новость «Перед гострінням ножі кладуть у підсолену воду». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 1333
Голосование Что будете делать в карантин выходного дня?
  • То же, что и всегда. Карантин - неэффективен
  • Проведу время с пользой дома
  • Если все закрыто - буду гулять на свежем воздухе
  • Пообедаю в "Велюре" Николая Тищенко
  • Какой такой карантин выходного дня? Впервые слышу
Просмотреть