четверг, 13 ноября 2008 16:37

Перед гострінням ножі кладуть у підсолену воду

36 річний Василь Лисак із міста Умань перед тим, як гострити ножі або лопати залишає їх у розчині солі.

— Солі у воді кладу небагато, так щоб розчин вийшов ледь солонуватий, — радить Василь. — Кладу лопати чи ножі десь хвилин на 30-40. Гострю не витираючи. Тоді метал краще і швидше гостриться.

Лисак каже, що використовує концентрований розчин солі для миття вікон узимку. На склянку води бере 2 ст. ложки солі.

— Протираю розчином скло, доки з нього не зійде іній. Потім витираю сухою ганчіркою. Якщо сіль завернути у шмат марлі та протерти нею скло в машині, то воно не запотіє.

Сейчас вы читаете новость «Перед гострінням ножі кладуть у підсолену воду». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 954
Голосование Финальная часть футбольного Евро - главное спортивное событие 2021 года. Как выступит на турнире сборная Украины?
  • 1) не выйдет из группы
  • 2) дойдёт до 1/8 финала
  • 3) дойдёт до 1/4 финала
  • 4) дойдёт до 1/2 финала
  • 5) дойдёт до финала
  • 6) станет чемпионом
Просмотреть