Ексклюзивы
четверг, 20 ноября 2008 17:43

Пам"ятник Ленінові охоронятимуть

42 депутати Черкаської міської ради проголосували за забезпечення цілодобової охорони біля пам"ятника Ленінові на центральній площі. Нещодавно представники правих сил спробували його демонтувати, але завадила міліція.

Пропозицію до порядку денного вніс голова фракції Партії регіонів Віктор Горкун, 46 років.

— Це моя особиста думка, — говорить Віктор Горкун. — Після нещодавньої спроби зняти Леніна комуністи — депутати міськради — почали ночувати біля пам"ятника. Мені стало шкода цих людей. Тож я і запропонував внести питання про охорону пам"ятника. Нашим націоналістам не треба впадати у крайнощі. Я за те, щоб усе було законно.

Депутат міськради 32-річний Максим Булатецький обраний від блоку Булатецького утримався при голосуванні. Він проти витрачання бюджетних коштів на охорону пам"ятника.

— Голосувалася не позиція жителів міста, а позиція політичної сили, — каже Булатецький. — Ленін не має права стояти на центральному майдані міста. Треба  перенести пам"ятник у парк 50-річчя Жовтня.

Депутат від фракції "Наша Україна" Любов Гафінова, 55 років, запевняє, що на наступній сесії голосуватимуть за перенесення пам"ятника Ленінові із центральної площі Черкас. Це питання зареєстровано.

Сейчас вы читаете новость «Пам"ятник Ленінові охоронятимуть». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть