Ексклюзивы
четверг, 04 декабря 2008 17:05

Новини коротко

Фальшивою купюрою в 500 грн розплатилися за продукти невідомі в магазині одного з сіл Христинівського району. Про це власниця крамниці повідомила правоохоронців. Слідчо-оперативна група та працівники відділу з боротьби з економічними злочинами з"ясували, що невідомі того ж дня збули аналогічні підроблені купюри ще в кількох магазинах і придорожньому кафе. За свідченнями, злочинці пересувалися автомобілем синього кольору марки "Опель-Аскона".

Чоловіків затримали на Вінниччині. У машині були 47-річний та 33-річний жителі міста  Могилева-Подільського. Обидва раніше були засуджені за крадіжки, розбій.


200 кг сиру "Сулугуні" щодня виготовляли в підпільному приміщенні на Уманщині й збували в місцевих магазинах. Цех викрили податківці. Два брати чотири роки орендували його на території агропромислового підприємства. Один відповідав за постачання молока, другий — за збут. Працювали наймані робітники.


Працівник Черкаської виправної колонії N62 намагався пронести до виправного закладу наркотики. Також хотів продати в тюрмі два мобільні телефони. Проти нього порушили кримінальну справу.

Сейчас вы читаете новость «Новини коротко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть