Ексклюзивы
четверг, 25 декабря 2008 19:39

Базарна ціна на автомобілі падає

— Охочих продати свої машини побільшало. А от тих, що хочуть їх купити, поменшало, — зазначає директор автомобільного ринку Черкас 45-річний Сергій Крохін. — Незважаючи на те, що ціна на беушні авто падає.

У магазині "Євросервіс" на просп. Хіміків продають увесь модельний ряд автомобілів "ніссан". Машини закуплені по курсу 5,8 грн за долар. Якщо взяти авто "Ніссан Альмера", то в доларах він коштуватиме 12,78 тисяч. По старому курсу машина обійшлася б на 5 тисяч доларів дешевше. У гривнях нинішня ціна становить від 104 до 118 тисяч.

На вул. Університетській в автосалоні продають китайські машини "чері", дають 30% знижки. Платити треба в гривнях. Видають автокредит. Рішення щодо видачі кредитних коштів приймають за два дні. Відсоткова ставка  залежить від першого внеску, коливається у межах 5–20%.

Товариство "Рось-Авто" на вул. 30 років Перемоги продає "жигулі", зібрані в Росії та Україні. Українська "сімка" коштує 35 975 грн,  російська — 37 510. Машини подорожчали на   півтори тисячі.

На підприємстві "Черкаси-Авто" кажуть, що ціни на машини не міняли, бо продають у гривнях.

Сейчас вы читаете новость «Базарна ціна на автомобілі падає». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть