Ексклюзивы
четверг, 20 ноября 2008 17:47

Анатолій Коваленко загинув під час пожежі

70-річний Анатолій Коваленко із Буків Маньківського району розпалив грубу та ліг спати. Вночі на ковдру із печі впало поліно.

Вогники в будинку діти Анатолія помітили приблизно о 1.00. Знайшли чоловіка у веранді.

— Мабуть, хотів виповзти. Він був ще живий, коли його знайшли. Але харчав. Лікарям "швидкої" не вдалося його врятувати, — розповідає односельчанка 59-річна Валентина Москалюк.

В Анатолія чотири роки тому померла дружина. У них залишилися три дорослі доньки. Найменша Світлана живе в селі, середня Ліда виїхала в Італію. Старша Ольга живе в Руській Поляні Черкаського району.

— Толя останні роки хворів на цукровий діабет, особливо турбували ноги, — продовжує Москалюк. — Його часто до себе забирала донька Оля. Перед трагедією вона хотіла із чоловіком поїхати в Буки, навідатися до хати. Толя настояв, щоб і його забрали. Чогось склав весь свій одяг і ковдру. Оля його питає: навіщо ти береш, ми ж повернемося. А він сказав — це моє і я хочу взяти додому. Наче щось відчував. У хаті в Буках розтопили грубу. Молоді зібралися в гості, а батько попросив ще внести дров. Каже, щось мені холодно. Діти просили не робити розтин. Але експерти сказали, що не мають права. На бензин і розтин пішла тисяча гривень. Ліда з Італії не приїжджала. Вона не була й на материних похоронах. Бо можна лише раз на рік приїздити в Україну.

Сейчас вы читаете новость «Анатолій Коваленко загинув під час пожежі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть