Ексклюзивы
четверг, 09 апреля 2020 18:29

Змалку любив німецькі автівки - Ілон Маск розповів про своє перше авто

Змалку любив німецькі автівки - Ілон Маск розповів про своє перше авто
В Twitter появилась фотография молодого Илона Маска. Фото topgir.com.ua

У Twitter з'явилася фотографія молодого Ілона Маска, який ремонтує авто. Знімок виставила мама мільярдера Мей Маск. Таким чином вона вирішила показати, що її син може працювати не тільки головою, а й руками.

Пізніше сам Ілон Маск розповів про історію цього знімка. Зробили його 1995 року, коли майбутній засновник Tesla тільки-тільки вступив до Стенфордського університету.

Маска зняли з його першою машиною - німецькою BMW 320i E21 1978 року. Він купив її 1993 року за $1400. На цьому фото він міняє бічне скло, вибите грабіжниками, які вкрали магнітолу.

Коли ламалася 4-ступенева механічна коробка передач він знайшов і поставив більш сучасну на 5 ступенів.

Пізніше Ілон Маск заробив грошей, і в його гаражі з'явилися BMW M5 Hamann, Porsche - 911 і навіть McLaren F1. Зараз в його колекції є Jaguar E-Type і підводний човен Lotus Esprit з фільму про Джеймса Бонда.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Mazda может получить роторный двигатель

Ілон Маск розповів про будівництво четвертої фабрики Tesla, на якій випускатимуть електричні пікапи Cybertruck і кросовери Model Y. Зараз компанія розглядає кілька варіантів розміщення виробництва і, швидше за все, це буде один з центральних штатів .

Сейчас вы читаете новость «Змалку любив німецькі автівки - Ілон Маск розповів про своє перше авто». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи