Ексклюзиви
понеділок, 15 червня 2020 13:17

Поліцейський викинув свою дружину з 4-го поверху

Поліцейський викинув свою дружину з 4-го поверху
У Сіверськодонецьку на Луганщині 27-річну Дарину Конєву викинув із балкону на 4-му поверсі чоловік-поліцейський. Фото: instagram.com/daria_petrik93

У Сіверськодонецьку на Луганщині 27-річну Дарину Конєву чоловік викинув із балкону 4-го поверху після сварки. Жінка отримала важкі травми, але вижила.

Поліцію та медиків викликали сусіди будинку навпроти. Жінка була при свідомості та благала про допомогу. Вона розповіла, що з балкону її викинув чоловік та просила сусідку забрати доньку з квартири. Про це написали на сторінці жінки у соцмережі Instagram.

Зазначається, що чоловіка звуть Олексій Олександрович Конєв, він сержант головного управління поліції в Сіверськодонецьку. Його вітчим, Гусєв Руслан Валентинович, є підполковником поліції у відставці, зараз працює там же штабістом. Того дня Конєв був п'яний. Спровокувавши сварку, він почав бити дружину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 32-річний чоловік викинув із балкону 57-річну кохану

"Жбурляв її по квартирі. Давав ляпаси. Викручував руки. Це все відбувалося на очах у однорічної дочки, яка від побаченого була просто в жахливій істериці. На прохання заспокоїтися хоча б заради дитини, він продовжував ще більше знущатися, забрав у неї телефон, тим самим позбавивши її можливості зробити дзвінок про допомогу, постійно погрожуючи, що вб'є її, а дитину залишить собі! Вона вибігла на балкон, почала кликати на допомогу і просила людей викликати поліцію. Він побіг за нею і наказував замовкнути, інакше сказав, що викине її з вікна. Сусіди це все чули, свідки цього є! У підсумку він схопив її на руки і викинув з балкона з четвертого поверху! Коли вона впала, на глухий звук і шум збіглися всі сусіди, а він залишався в квартирі, і вибіг пізніше. Коли сусідка почала робити спроби зателефонувати до швидкої і поліції, він почав вихоплювати телефон з рук, примовляючи, щоб ніхто нікуди не телефонував, сказав, що спочатку він зателефонує своєму татові", - сказано у повідомленні.

Тепер чоловік заявляє, що його дружина намагалася вкоротити собі віку.

"Сім'я потенційного вбивці висуває свою версію, що це була спроба суїциду з її боку, і тим самим хочуть зам'яти цю справу, прикривши свого сина. Доказом цього є те, що він перебуває на волі (нібито вдома у батьків), хоча повинен бути під вартою до з'ясування обставин. Також не зроблено жодної експертизи про його стан. А тим часом Дарина перебуває у важкому стані, в лікарні, маючи важкі травми: переломи ребер, пробито легеню, рука зламана в декількох місцях, зокрема і відкритий перелом руки, травма голови, множинні гематоми і садна, не кажучи вже про моральний стан її та дитини, яка також потребує допомоги фахівця", - додали у дописі.

Місцеві вимагають взяти чоловіка під варту та вимагають покарання.

У Державному бюро розслідувань повідомили, що відкриті кримінальні провадження за статтями "замах на вбивство" та "умисне вбивство". Зараз продовжують вести досудове розслідування, встановлюються всі обставини події. Станом на ранок 15 червня підозра ще не оголошена, запобіжний захід не обрано.

У Харкові Артур Щербаков викинув із вікна кухні на 4-му поверсі свою дружину Ольгу Ларкіну. Жінка залишилася жива, але сильно скалічилася.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський викинув свою дружину з 4-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути