Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2020 09:24

Обстріли на Донбасі не вщухають - у штабі розповіли про подробиці

Обстріли на Донбасі не вщухають - у штабі розповіли про подробиці
Втрат за минулу добу не було. Спроби загарбників дестабілізувати ситуацію й надалі отримуватимуть адекватну відповідь з боку українських захисників Фото: facebook.com/pressjfo.news

26 квітня збройні формування РФ 11 разів обстріляли українські позиції.

8 порушень режиму припинення вогню було в районі відповідальностіугруповання "Схід": біля Лебединського, Широкиного, Богданівки, Новотроїцького, Старогнатівки.
На усі обстріли українські воїни дали противнику результативну та вмотивовану відповідь, змусивши окупантів припинити злочинну активність.

У районі відповідальності угруповання "Північ" порушили режим тиші ще тричі: неподалік Новотошківського, Хутора Вільного, Кримського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у вантажівці Міноборони: назвали ім'я загиблого

Втрат за минулу добу не було. Спроби загарбників дестабілізувати ситуацію й надалі отримуватимуть адекватну відповідь з боку українських захисників. Втрати противника уточнюються.

25 квітня російські окупаційні війська 16 разів порушили режим тиші. Один українських військовий отримав поранення, повідомив штаб ООС. "Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - ідеться в повідомленні. Бойовики відкривали вогонь біля Авдіївки, Павлополя, Широкиного, Старогнатівки, Опитного та Водяного.

Зараз ви читаєте новину «Обстріли на Донбасі не вщухають - у штабі розповіли про подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути