Ексклюзиви
субота, 14 вересня 2019 18:08

Зеленський і Богдан в Дніпрі ходили на пиво та мірялися силою

Президент України Володимир Зеленський і глава ОП Андрій Богдан під час візити до Дніпра прогулялися по місту, і навіть випили пива.

Зеленський, Богдан і мер Дніпра Борис Філатов відвідали Фестивальний причал, де випили по стакану пива. Про це повідомляє "Інформатор".

На відповідному відео можна побачити, як вони п'ють напій з пластикових стаканів. Водночас не виключено, що пиво було безалкогольним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан чіплявся до Вакарчука на форумі YES-2019: у мережі показали фото

 

Також Зеленський і Богдан відвідали Чемпіонат зі стронгмену, який проходив на Фестивальному причалі. Вони спробували підняти снаряд вагою 330 кілограмів

"Після виконання вправ одного з учасників Чемпіонату Андрій Богдан і Володимир Зеленський вибігли на імпровізовану арену. Вони схопили снаряд вагою 330 кілограмів і разом намагалися підняти його. Однак всі спроби були марні. На їх обличчях було видно, що вони сильно старалися, але на жаль. Це в черговий раз доводить, що щоб домогтися першості, треба добряче попрацювати", - йдеться в повідомленні.

 
 

Президент Володимир Зеленський під час поїздки в Дніпро перевірив стан щойно відремонтованого Центрального мосту. Президент підтвердив, що міст здано в експлуатацію, однак хоче, щоб його перевірила спеціальна комісія.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський і Богдан в Дніпрі ходили на пиво та мірялися силою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути