Ексклюзиви
понеділок, 09 вересня 2019 11:20

Поліція затримала п'яного прокурора з Білої Церкви (відео)

Поліція затримала п'яного прокурора з Білої Церкви (відео)
На прокурора склали адміністративні матеріали за керування машиною у стані алкогольного сп'яніння. Новеньку "Мазду" евакуювали на штраф-майданчик. Фото: BCTV

7 вересня на лінію 102 повідомили про те, що на острові Дитинства п'яний водій ледве не збив пішохода.

Чоловік, який прогулювався з собакою, зміг уникнути зіткнення з автомобілем. Він і повідомив до поліції, детально описавши водія та автомобіль.

Коли працівники поліції прибули на місце, побачили автомобіль, про який повідомляли, та водія. Ним виявився прокурор генеральної прокуратури Геннадій Шурашкевич. Раніше останній працював у Білоцерківській міській прокуратурі. Геннадій повідомив, що за кермом перебував не він.

Поліцейські роз'яснили водію права та запропонували пройти огляд на стан сп'яніння. Однак той відмовився. Після кількох хвилин спілкування патрульні вимушені були затримати прокурора та його товариша. На прокурора склали адміністративні матеріали за керування машиною у стані алкогольного сп'яніння. Новеньку "Мазду" евакуювали на штраф-майданчик. Геннадій Шурашкевич викликав на місце слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 260 легкоатлетів пробігли парком Олександрія

- Дійсно, цей автомобіль належить мені. Автомобілем я не керував. Коли приїхали патрульні, почали грубити. Виражатись у нецензурній формі. Забрали з бардачка мої документи. Коли вони приїхали, мій автомобіль був припаркованим. Ним ніхто не керував. Я нікого не збивав. Вважаю, що відносно мене патрульна поліція вчинила як мінімум 2 кримінальні правопорушення. Підробка — оскільки до постанови було внесено неправдиві відомості. А також перевищення службових повноважень. Відповідну заяву я вже зареєстрував, - говорить 32-річний Геннадій Шурашкевич, прокурор білоцерківської місцевої прокуратури.

Завдяки новому додатку Біла Церква стане першим містом в Україні, де скульптури оживуть.

Додаток працює як на англійській, так і на українській мові.

Він дає можливість побачити, як продовжується життя скульптури.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала п'яного прокурора з Білої Церкви (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають