Ексклюзиви
неділя, 01 вересня 2019 23:29

Проросійські бойовики 9 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

Проросійські бойовики 9 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі
Окупанти продовжують обстріли українських позицій. Фото: 24 канал

1 вересня на Донбасі російські окупанти 9 разів обстріляли позиції українських військових.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріла позицій Об'єднаних сил: поблизу Миколаївки з напрямку Докучаєвська – із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; тричі неподалік Водяного з напрямків Ужівки та Азова – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Луганського з напрямку Нижнього Лозового – зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; двічі в районі Зайцевого – із автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Новолуганського з напрямку Байрака – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс президента готує форум для Донбасу

Нагадаємо, упродовж серпня під час "хлібного перемир'я" на Донбасі загинули 8 українських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Проросійські бойовики 9 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути