Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 09:27

Герман зізналась, що не кожен витримає реформи Януковича

Герман зізналась, що не кожен витримає реформи Януковича

За двадцять років незалежності України жоден президент, жоден уряд не зважився зробити те, на що зважився Янукович. Але не кожен це витримає.

Про це заявила заступник голови Адміністрації президента України Ганна Герман в інтерв'ю Главреду.

За її словами, це "дуже непопулярно, це дуже тяжко, але якби він вибрав простіший шлях – продовжував латати дорогу, якою ледве тягнуться неефективна система управління державою, низькоконкурентна економіка, напівжива соціальна сфера тощо, бо так спокійніше, – Україна як незалежна держава не мала б жодних перспектив".

"Ми прекрасно знаємо, що в найближчі два-три роки не почуємо слів вдячності від людей. Але коли реформи запрацюють, а це станеться обов'язково, це вже буде зовсім інша Україна – та Україна, яку обіцяли народу на Майдані, але яка так і залишилася примарною байкою", - сказала Герман.

Вона зазначила, що мала нещодавно розмову з Віктором Януковичем, і той сказав таку фразу: "Я часто думаю про те, чи можна прискорити реформи? Але в мене виникає питання, чи витримають цей ритм люди, чи витримає моя команда, чи витримає суспільство? Чи не стане це шоком, який можна не пережити?"

"І в команді президента, і в уряді триває надзвичайно напружена робота, і час від часу хтось із нас потрапляє на лікарняне ліжко, тому що реформи вимагають максимального напруження. Якщо ти хочеш змінити свою країну, ти мусиш віддавати роботі дуже багато енергії, й не кожен це витримає", - підкреслила чиновник.

Зараз ви читаєте новину «Герман зізналась, що не кожен витримає реформи Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути