вівторок, 08 лютого 2011 15:45

15 тисяч військових залишаться без їжі вже у вівторок

15 тисяч військових залишаться без їжі вже у вівторок

Низка військових частин Київського, Харківського, Дніпропетровського, Полтавського, Сумського і Донецького регіонів можуть залишитися без харчування вже у вівторок, повідомила заступник директора ТОВ "Івала" Ольга Ларіна.

"Ми змушені призупинити організацію харчування в армії, ми змушені зупинити харчування 15 тисяч військовослужбовців. Тому що таким є рішення міністра оборони. Тому що міністр оборони повідомив, що він, швидше, посадить на сухпайок 15 тисяч військовослужбовців, але фірми, які планують зайти на цей ринок, зайдуть", - сказала вона.

За словами Ларіної, Міноборони навмисно не підписує договору про закупівлю послуг, щоб створити умови для банкрутства підприємства.

При цьому, вона зазначила, що "незважаючи на той тиск, який відчуваємо протягом 9 місяців", "Івала" забезпечує якісне і своєчасне харчування.

"Відповідальність за зрив харчування в даному випадку повинен нести виключно міністр оборони та його підлеглі", - сказала Ларіна.

Крім того, вона повідомила, що борг Міністерства оборони перед ТОВ "Івала" перевищує 85 млн.грн, послуги не оплачуються з серпня 2010 року.

Нагадаємо, що нещодавно у декількох військових частинах Київської області солдати та офіцери-льотчики залишилися на кілька днів без хліба, що є обов'язковим елементом армійського раціону

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «15 тисяч військових залишаться без їжі вже у вівторок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути