вівторок, 08 лютого 2011 14:56

Луценко закликає вимкнути зомбоящик та "бидлячий шансон"

Луценко закликає вимкнути зомбоящик та "бидлячий шансон"

На шостому тижні арешту Юрій Луценко отримав від друзів книжку "Записки українського самашедшого" Ліни Костенко.

Про це він написав у своєму черговому листі з СІЗО, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

"За два дні я проковтнув "Записки"... Ліни Костенко. Скільки живих думок, щирих емоцій, вірних висновків! Як свіже повітря в годину щоденної прогулянки, що належить ув'язненим, такі книги, очевидно, необхідні тим, хто хоче лишатися людьми в Україні", - зазначив він.

За його словами, у телевізорі в СІЗО немає каналів, які є опозиційними до влади.

"Нас вже занурили в Рускій мір. Гримуча суміш торжеств криміналу, культу продажності та імперського мочилова інородців у сортирах ллється на всіх українських ТВ-кнопках", - зазначив він..

"Врятуйте наші душі – вимкніть зомбоящик, візьміть книги Андруховича, Забужко, Костенко, Загребельного, Іваничука, Дзюби, Грабовського, Шкляра, Мушкетика, Горліс-Горського, Вінграновського, Стуса", - пише Луценко.

"Вимкніть бидлячий шансон в авто і на роботі. Полікуйтеся Квіткою Цісик, "Пікардійською терцією", Івасюком, Чубаєм", - закликав він.

На думку Луценка, в нинішній Україні "дуже важливо залишитися не тільки культурною людиною, але й українцем".

"Стовідсотково права Ліна Костенко: "У нас тепер така свобода, наче сміттєпровід прорвало. Свобода хамства, свобода невігластва, свобода ненависті до України. Все, що є ницого й зловорожого, вигрівається під сонцем нашої демократії. Україною правлять люди, які її не люблять і яка їм чужа", - написав він.

Луценко також зазначив, що після минулих виборів, "коли розчарування і безнадія захопила суспільство", його "двічі врятували книжки".

"Музей забутих секретів" пані Забужко пронизливо підтвердив – у кожному часі є місце для підлості й зрад, а є місце для вірності й пожертви. Нова книга пані Костенко вчить тому ж – лінію оборони фронту національної гідності мають тримати не тільки мертві герої, але й живі українці", - написав Луценко.

Нагадаємо, що екс-міністр внутрішніх справ перебуває в СІЗО понад місяць. Його затримали у дворі власного будинки наприкінці грудня. Пізніше суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликає вимкнути зомбоящик та "бидлячий шансон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути