Ексклюзиви
понеділок, 31 січня 2011 12:58

Бродський розповів, коли піде з влади

Бродський розповів, коли піде з влади

Михайлу Бродському запропонували очолити департамент в Мінекономіки, який стане правонаступником Держкомпідприємнництва.

Про це заявив сам Бродський в інтерв'ю Лігабізнесінформ.

За словами Бродського, відповідна пропозиція надійшла йому від першого віце-прем'єра Андрія Клюєва: "Я знаю, що особисто прем'єр Микола Азаров ставив це питання на засіданні уряду, і Клюєв зробив мені таку пропозицію".

Чиновник також зауважив, що департамент буде найбільшим у структурі Мінекономіки, "він стане своєрідним комітетом всередині міністерства".

В той же час, він зазначив, що піде з департаменту в разі скорочення функцій.

"Я зараз беру участь у підготовці всіх нових нормативних актів. Можливо, буде так. Але якщо почнуть обрізати функції, позбавляючи нас жала, - я піду. Я готовий жалити, а просто папірці носити - це не для мене", - зазначив він.

За словами Бродського, цей комітет "буде наділений функціями уповноваженого Кабміну з дерегуляції, що, по суті, підвищує статус до рівня колишнього голови Держкомпідприємництва".

"Тобто функції все зберігаються, всі до одної", - додав він.

"Ми завжди були досить залежні від першого віце-прем'єра і від віце-прем'єрів. Без них було б важко. Які наші повноваження можуть зрівнятися з їх впливом? Без них нічого не можна було пройти. Так і буде продовжуватися, сподіваюся", - сказав Бродський.

"Ну заберуть у нас бухгалтерію, зарплату буде нараховувати Мінекономіки - так будь ласка. Заберуть господарське управління - я взагалі проти всіх цих господарських речей, я дуже суворо скорочував всі витрати", - зазначив він.

"І Єдиний держреєстр віддали Мін'юсту - напевно, теж правильно. Всі ці виписки, папірці... Ми пропозицію з цих питань подали ще півроку тому в Кабмін, щоб все скасувати, але вона застрягла в Мін'юсті", - заявив Бродський.

Нагадаємо, що Держкомпідприємництво в даний час знаходиться в стадії ліквідації. Як прогнозують у відомстві, цей процес завершиться у лютому.

Зараз ви читаєте новину «Бродський розповів, коли піде з влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути