четвер, 27 січня 2011 15:08

Президент Європарламенту чекає на Тимошенко у Брюсселі

Президент Європарламенту чекає на Тимошенко у Брюсселі

На адресу Юлії Тимошенко надійшов факс від президента Європейського парламенту Єжи Бузека, в якому європейський політик засвідчив "глибоку особисту повагу" до голови партії "Батьківщина" та письмово підтвердив запрошення зустрітися з нею 2 лютого у Брюсселі.

Зокрема, як повідомили у прес-службі БЮТ, у листі Бузек зазначив, що буде радий зустрітися з Тимошенко як "з лідером найбільшої опозиційної партії в Україні" – у Європейському парламенті під час її візиту до Брюсселя з нагоди відзначення річниці заснування асоціації Європейських студентів-демократів.

"Я пропоную, якщо Вам зручно, зустрітися у середу, 2 лютого, об 11:45", - підкреслив Бузек.

Він висловив сподівання на продовження обміну думками про відносини між Україною та ЄС.

"Я розглядаю можливість посилити продуктивну співпрацю, яку ми із задоволенням підтримуємо протягом більш як десятиліття, включаючи і той час, коли я був Прем'єр-міністром Польщі, і коли Ви були Прем'єр-міністром України", - йдеться у листі Бузека до Тимошенко.

Нагадаємо, Генпрокуратура не дала дозволу екс-прем'єру Юлії Тимошенко на поїздку до Брюсселя. Вона мала зустрітися на початку лютого з керівництвом Євросоюзу та Європейської народної партії. Слідчий відмовив їй через те, що запрошення було неправильно оформлене: англійською мовою без перекладу.

Зараз ви читаєте новину «Президент Європарламенту чекає на Тимошенко у Брюсселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути