Ексклюзиви
четвер, 27 січня 2011 10:10

Стало відоме ім'я другої фіналістки Australian Open

Стало відоме ім'я другої фіналістки Australian Open

Друга ракетка світу росіянка Віра Звонарьова зазнала поразки в півфіналі Australian Open. 27 січня Звонарьова програла півфінальний матч бельгійці Кім Клійстерс, яка займає третє місце в світовому рейтингу, з рахунком 3:6, 3:6. У фіналі Клійстерс зіграє з китаянкою Лі На, повідомляє офіційний сайт Australian Open.

На турнірах WTA (Жіноча тенісна асоціація) Звонарьова і Клійстерс зустрічалися одна з одною в десятий раз. Тепер на рахунку бельгійки сім перемог, на рахунку росіянки - три. Звонарьова поки що не виграла жодного турніру "Великого шолома".

Що стосується Клійстерс, то вона є триразовою переможницею US Open, а на інших турнірах "Великого шолома" поки не перемагала. Після матчу зі Звонарьовою бельгійка заявила, що якщо переможе на Australian Open, то змусить свого чоловіка поголитися.

Раніше 27 січня в фінал жіночого одиночного розряду вийшла сіяна дев'ятою китаянка Лі На. Вона перемогла першу ракетку світу Каролін Возняцкі з Данії.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Стало відоме ім'я другої фіналістки Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути