Ексклюзиви
понеділок, 10 січня 2011 14:00

Футболіст "Ліверпуля" "одягнув" арбітра у форму "МЮ" (ФОТО)

Асоціація футболу Англії (FA) почала розслідування коментарів гравця "Ліверпуля" Райана Бабеля, які він зробив у своєму мікроблозі на Twitter після матчу з "Манчестер Юнайтед" в 1 / 32 фіналу Кубка Англії (0:1). Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Бабель розкритикував роботу арбітра Ховарда Вебба, а також розмістив фотоколаж, на якому Вебб зображений у формі "Манчестера".

На першій хвилині матчу Вебб призначив у ворота "Ліверпуля" спірний пенальті, який реалізував Райан Гіггз. Крім того, на 32-й хвилині арбітр вилучив з поля капітана "Ліверпуля" Стівена Джеррарда.

Після гри Бабель написав у своєму мікроблозі: "І вони називають його одним з кращих арбітрів. Смішно" і розмістив фотоколаж. Згодом Бабель вилучив ці повідомлення, вибачився перед арбітром і попросив не приймати розміщений ним колаж всерйоз. "Це просто емоційна реакція після поразки у важливій грі", - написав футболіст "Ліверпуля".

Незважаючи на вибачення, 24-річному гравцеві загрожують санкції з боку FA. Рішення у справі про висловлювання Бабеля може бути прийнято 10 січня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Ліверпуля" "одягнув" арбітра у форму "МЮ" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути