середа, 29 грудня 2010 10:18

На Миколаївщині шизофренік убив матір і брата сковородою

На Миколаївщині шизофренік убив матір і брата сковородою

На Миколаївщині шизофренік сковородою забив до смерті рідного брата. Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Миколаївській області. Чоловік заявив міліції, що не вважає себе винним у скоєнні вбивства.

Як розповіли правоохоронці, негаразди в житті хлопця почалися ще в підлітковому віці, коли лікарі поставили невтішний діагноз - шизофренія. Мати, незважаючи на вердикт лікарів, дбала про сина і не звертала уваги на його поведінку.

Вже через кілька років, хвороба принесла горе в сім'ю. Хлопець посварився з матір'ю і кількома ударами сковорідки по голові позбавив її життя.

Тоді його визнали неосудним і за рішенням суду він відбував покарання у закритій медичній установі. Історія повторилася через рік після того, як чоловік знову опинився на волі.

Отримавши пенсію, хлопець з братом і товаришем вирішили відсвяткувати цю подію. Купивши пляшку горілки та закуску чоловіки прийшли до додому, де і почали трапезу.

Вже через кілька хвилин після початку святкування, господар будинку почав сваритися з братом. Товариш, зрозумівши, що сварка набирає обертів, поспішив покинути дім.

У полі зору хлопця знову потрапила сковорода. Нею він перетворив обличчя свого брата на криваве місиво.

Товариш, який згодом повернувся, побачив жахливу картину: на ліжку лежало закривавлене тіло брата, а сам Микола, як ніби нічого не сталося, порався по господарству. Чоловік одразу викликав міліцію.

Винним у скоєнні злочину хлопець себе не визнає і навіть не вважає свого брата загиблим. Йому призначена чергова психіатрична експертиза. Можливо, найближчим часом він знову опиниться під пильним наглядом лікарів.

Як повідомлялося, у психіатричній лікарні міста Глухів Сумської області в результаті побутової бійки загинув 62-річний пацієнт.

Відзначимо, близько 1,2 млн українців, 2%, стоять на обліку у психіатричних закладах чи колись зверталися до психіатра. Такі дані наводить Асоціація психіатрів України. Серед найпоширеніших хвороб — депресії, паніка і психічні відхилення на тлі алкоголізму

Magnolia-tv.com

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині шизофренік убив матір і брата сковородою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути