вівторок, 28 грудня 2010 08:50

Наталі Портман вагітна від колеги (ФОТО)

На цьому тижні стало відомо, що 29-річна голлівудська актриса Наталі Портман зібралася заміж і вагітна. За публікаціями ЗМІ, Портман вже заручена з 32-річним балетмейстером Бенджаміном Мільп'є, який працював з нею під час зйомок еротичного трилеру "Чорний лебідь".

Наталі і Бенджамін не хотіли втаємничувати пресу в подробиці свого приватного життя. Але про їхні заручини та вагітність Портман пишуть у вівторок багато американських, європейських й ізраїльських ЗМІ.

Особливий інтерес ізраїльської преси до Наталі Портман пояснюється тим, що вона - ізраїльтянка, уродженка Єрусалиму. Бенджамін Мільп'є - французький єврей, уродженець Бордо. Вочевидь, їхнє весілля буде проходити за єврейським обрядом. Раніше Наталі говорила, що хотіла б виховувати своїх дітей як євреїв.

Їхній роман почався близько року тому, під час зйомок "Чорного лебедя", де Бенджамін не тільки ставив балетні номери, а й грав партнера Наталі по танцях.

На цьому тижні в інтерв'ю Entertainment Weekly Наталі Портман сказала: "Я завжди прагнула зберігати таємниці свого особистого життя. Але зізнаюся: я невимовно щаслива".

Портман іноді називали "вічною нареченою Голлівуду". Таблоїди не раз писали про захоплення актриси і навіть "видавали її заміж", але кожного разу чутки виявлялися помилковими.

Журнал Esquire, який опублікував у цьому році "Сексуальний атлас Землі", назвав Портман сексуальним символом Ізраїлю.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман вагітна від колеги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути