понеділок, 20 грудня 2010 11:34

БЮТ вимагає звільнити міністра, який бився у Раді

БЮТ вимагає звільнити міністра, який бився у Раді

Представники фракції БЮТ-Батьківщина залишили засідання погоджувальної ради парламенту.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, перед тим лідер фракції Іван Кириленко озвучив вимоги опозиції. За його словами, вона вимагає кримінального покарання для депутатів Партії регіонів, які 16 грудня побили у сесійній залі "бютівців".

"Якщо цього не буде зроблено, то будемо наполягати на відставці генпрокурора. Крім того ми вимагаємо звільнення Миколи Злочевського та керівника "Укрспецекспорту" Дмитра Саламатіна", - зауважив нардеп

Кириленко наголосив, що мають бути звільнені політв'язні, ухвалений закон про опозицію, а також припинені політичні репресії.

"Без виконання цих вимог ми не можемо продовжувати роботу і брати участь у погоджувальній раді. Ми вибачаємось, але змушені покинути цей зал", - додав він.

Раніше "бютівка" Ольга Боднар заявляла, що у парламентській бійці брали участь двоє міністрів, проте не назвала їхніх прізвищ. За словами Кириленка, міністр екології та природних ресурсів України Дмитро Злочевський теж допомагав "регіоналам" розблоковувати трибуну у Верховній Раді.

Дмитро Саламатін є сумісником. Він досі не здав мандат народного депутата.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вимагає звільнити міністра, який бився у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути