пʼятниця, 17 грудня 2010 22:00

Зі "зброї" з парламентської бійки можуть зняти відбитки пальців

Зі "зброї" з парламентської бійки можуть зняти відбитки пальців

У Партії регіонів запропонували правоохоронним органам з'ясувати, чиї відбитки пальців залишились на ломах і ланцюгах з парламентської бійки.

Таку пропозицію в ефірі Шустер Live висунув "регіонал" Юрій Болдирєв.

"Потрібно здійснити відповідні правові дії для того, щоб довести, хто приніс ломи і для чого. Коли ми звільнили президіум від людей з БЮТ, то під столом я знайшов три мішки з білої тканини. В одному з них були ланцюги, в іншому ломи. Я не брав їх руками. Крізь тканину мішка взяв їх, виніс в коридор і показав журналістам. На цих ломах є чиїсь відбитки пальців. Треба, щоб слідчі вивчили це питання", - наголосив він.

Нардеп також вважає, що парламентські бійки - це нормальна світова практика.

"Це все смішно. Проте це характерно не тільки для України. В Іспанії стріляли, у Вірменії стріляли, у Грузії стріляли, в Японії б'ються, у Південній Кореї, в Італії. Звичайно, це погана практика. Нам би не хотілось цього повторювати, але потрібно припинити провокувати подібні речі", - зазначив Болдирєв.

Він також підкреслив, що "потрібно жити відповідно до регламенту Верховної Ради, відмовитись від блокувань, які опоненти почали застосовувати з 2000 року".

"Всі учасники політичного процесу повинні жити у відності зі здоровим глуздом, а не відповідно до своїх бажань. Тоді це (бійки у Раді - ред.) припиниться", - додав "регіонал".

Як відомо, у Партії регіонів стверджують, що опозиція мала намір використати ланцюги з метою їхнього побиття. Проте в БЮТ кажуть, що використовували їх для закривання дверей.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Зі "зброї" з парламентської бійки можуть зняти відбитки пальців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути