Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2010 17:03

На "регіональних" бійців подали заяви до Генпрокуратури

На "регіональних" бійців подали заяви до Генпрокуратури

Потерпілі депутати від фракції БЮТ звернулися до Генпрокуратури щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у нанесенні їм фізичних ушкоджень.

Про це повідомив бютівець Сергій Міщенко, який відніс заяви чотирьох з потерпілих депутатів до ГПУ в п'ятницю.

За його словами, депутати Євген Суслов, Юрій Гнаткевич, Михайло Волинець та Василь Кравчук уповноважили його звернутися до ГПУ від їхнього імені в той час, як Володимир Бондаренко зробив це самостійно.

Заява від Миколи Петрука надійде пізніше, додав Міщенко.

"Лікарі не рекомендують депутатам пересуватися, і тому вони уповноважили мене подати заяви на порушення кримінальних справ проти осіб, які вчинили по відношенню до них злочинні дії", - сказав він.

За словами Міщенка, у своїй заяві кожен з постраждалих депутатів вказує на конкретну особу, до якої він має претензії, а також статті кримінального кодексу, згідно з якими ці особи мають бути притягнені до кримінальної відповідальності.

За словами бютівця, претензії висунуті до семи депутатів з Партії регіонів – Петра Цюрка, сумісника Дмитра Саламатіна, Вадима Столара, Олега Царьова, Анатолія Горбатюка, Олександра Пеклушенка та Олександра Волкова.

"Деяких осіб, які брали участь у застосуванні сили, доведеться ще встановлювати", - додав він.

Нагадаємо, вчора ввечері, 16 грудня, у президії Верховної ради відбулося масштабна бійка між депутатами від Партії регіонів і БЮТ-Батьківщина. Зокрема, з боку Партії регіонів у бійці взяли участь Олександр Волков, Олег Царьов, Владислав Забарський і Ельбрус Тедеєв.

У результаті масової бійки ряд бютівців отримали травми: Михайло Волинець отримав травму черепа, а Володимиру Бондаренку пошкодили руку. До лікарні Феофанії доставлені п'ятеро депутатів: Володимир Бондаренко, Михайло Волинець, Юрій Гнаткевич, Євген Суслов і Василь Кравчук.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «На "регіональних" бійців подали заяви до Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути