четвер, 16 грудня 2010 14:00

Біатлон. Седнєв став третім у Поклюці

Біатлон. Седнєв став третім у Поклюці

У 2007-му році в Поклюці, в індивідуальній гонці Сергій Седнєв і Олег Бережний досягли найбільшого на той момент успіху у своїй кар'єрі, зайнявши третє і четверте місця. Історії властиво повторюватися. Тільки тоді Сергій, стартуючи пізніше, відібрав подіум у Олега, сьогодні ж Бережний міг "помститися", але не впорався з одним пострілом на останньому вогневому рубежі.

Ну а Седнєв на другому етапі поспіль потрапляє у призову трійку. Не можна не похвалити і Бережного: Олег, стартуючи всього вдруге в нинішньому сезоні, вже заробив право покрасуватися на квітковій церемонії.

Ще двоє наших хлопців показали результат у тридцятці найсильніших, а будь точніше Андрій Дериземля та Олександр Біланенко, міг би бути і потрійний привід для святкування.

Взагалі, гонка сьогодні була найскладнішою: за такої вітрової обстановки спортсмени в нинішньому сезоні ще не виступали. Ніхто з 99-ти учасників перегонів, які фінішували, не зумів пройти дистанцію без промахів. І багато лідерів також стали жертвою словенських вітрів.

Тому склад трійки призерів сьогодні вийшов сенсаційним: крім Седнєва на сходинках п'єдесталу пошани стояли австрієць Даніель Месотіч, для якого це третя перемога в довгій кар'єрі, і 21-річний швейцарець Бенджамін Вегер, який раніше не піднімалося у гонках Кубка світу вище 17-го місця.

Сергій Седнєв крім подіуму в перегонах, продовжує тішити успіхами в загальному заліку Кубка світу. Зараз він вже четвертий. А лідирує як і раніше Еміль Свендсен, хоча Тар'є Бо сьогодні відіграв кілька балів у чинного володаря ВКГ, і наблизився до лідера впритул. У кубку націй Україна втрималася на вигідній п'ятій позиції, ще більше зміцнивши перевагу над переслідуючими нас росіянами.

1. Даніель Мезотіч (1 0 0 0) 52:05.6

2. Бенджамін Вегер (0 0 1 0) 54.8

3. Сергій Седнєв (1 0 0 1) 1:21.2

4. Олег Бережний (0 0 0 1) 1:28.0

25. Андрій Дериземля (1 2 1 0) 3:31.3

30. Олександр Біланенко (1 0 1 1) 3:49.0

76. Сергій Семенов (1 2 2 2) 7:40.1

За матеріалами ФБУ

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Седнєв став третім у Поклюці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути