Ексклюзиви
понеділок, 13 грудня 2010 18:50

Форвард "Роми" втретє став найгіршим гравцем року в Італії

Форвард "Роми" втретє став найгіршим гравцем року в Італії

Бразильський нападаючий "Роми" Адріано визнаний гіршим футболістом чемпіонату Італії в 2010 році, повідомляє Reuters. Найгірший гравець традиційно визначається голосуванням уболівальників, яке проводить радіостанція Rai Radio 2. Переможцю голосування присуджується приз "Золоте сміттєве відро" (Bidone d'Oro).

У 2010 році Адріано переміг за явною перевагою, набравши майже в два рази більше голосів, ніж нападник "Ювентуса" Амаурі. Третє місце в опитуванні Rai Radio 2 зайняв атакуючий півзахисник "Мілана" Роналдіньо.

Адріано перейшов в "Рому" з бразильського "Фламенго", де він провів першу половину сезону-2010/11. За італійський клуб нападник зіграв всього три матчі і голів не забив. Головний тренер "Роми" Клаудіо Раньєрі воліє випускати на поле нападників Франческо Тотті, Марко Боррьєлло і Мірко Вучініча.

Адріано отримав приз "Золоте сміттєве відро" вже втретє. Раніше бразильця визнавали найгіршим футболістом 2006 і 2007 років, коли він виступав за міланський "Інтер". У 2009 році найгіршим гравцем чемпіонату Італії був визнаний Феліпе Мело з "Ювентуса".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Роми" втретє став найгіршим гравцем року в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути