пʼятниця, 03 грудня 2010 23:54

Тігіпко нарвався на Азарова через ігнорування народу

Тігіпко нарвався на Азарова через ігнорування народу

Прем'єр-міністр Микола Азаров розповів, що дорікнув віце-прем'єру з економічних питань Сергію Тігіпку з приводу ігнорування простих людей щодо вимог до Податкового кодексу.

Про це глава уряду повідомив сьогодні ввечері в ефірі одного з телеканалів, коментуючи його нещодавній вислів.

Нагадаємо, Тігіпко сказав, що "слухати простих людей під час економічних реформ не можна, а потрібно слухати експертів. Розумію, що нариваюсь, але народ не завжди має рацію, народ завжди має право на помилку".

У відповідь на це Азаров зазначив: "Він нарвався. У понеділок на оперативній нараді в уряді я йому сказав: ти не забувай, що ти член уряду. Коли ти говориш, то можуть подумати, що весь уряд так вважає. Я так не вважаю перш за все".

Прем'єр також нагадав, що Податковий кодекс підписаний, завтра він буде опублікований і з 1 січня 2011 року він набере чинності.

"Про жодні поступки нікому мова не йде. Йдеться про те, що прийнято рішення збалансувати частину позицій. Доки ми не знайдемо компромісу з сотнями тисяч людей, не мінятимемо систему спрощеного оподаткування", - додав Азаров.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко нарвався на Азарова через ігнорування народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути