вівторок, 23 листопада 2010 18:49

"Аякс" "нагородив" Суареса дискваліфікацією за укус суперника (ВІДЕО)

"Аякс" "нагородив" Суареса дискваліфікацією за укус суперника (ВІДЕО)

Зірковий форвард амстердамського "Аякса" і збірної Уругваю Луїс Суарес дискваліфікований своїм клубом на два матчі за укус суперника під час зустрічі останнього туру голландського чемпіонату проти ПСВ.

Також 23-річний нападаючої піддався штрафу, який буде спрямований на благодійність, повідомляє офіційний сайт "Аякса". Сума санкцій не уточнюється, однак кажуть, що штраф буде великим.

Втім, керівництво "Аякса" розповсюдило дискваліфікацію лише на матчі національного чемпіонату в той час, як в сьогоднішньому поєдинку Ліги чемпіонів проти "Реала" Суарес може взяти участь без будь-яких проблем.

Під час матчу з ПСВ Суарес щось не поділив з гравцем гостей Отманом Баккалом, в результаті чого вкусив суперника за ключицю. Суддя епізод не помітив, і гра продовжилася як ні в чому не бувало. У результаті команди завершили зустріч нульовою нічиєю.

Не виключено, що до Суаресу будуть застосовані більш суворі санкції в результаті розслідування дисциплінарного комітету Федерації футболу Нідерландів.

За матеріалами sport.rbc.ru

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" "нагородив" Суареса дискваліфікацією за укус суперника (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути