пʼятниця, 19 листопада 2010 10:44

Вагітна Пінк чекає на дівчинку (ФОТО)

Поп-співачка Пінк особисто підтвердила повідомлення про швидке поповнення в її сімействі. Більш того, на шоу Елен Дедженерес зірка продемонструвала свій живіт і дала телеведучій можливість упевнитися у вагітності, так би мовити, "своїми руками".

Під час телеінтерв'ю Пінк зізналася, що не повідомила про вагітність раніше, оскільки була дуже схвильована. Співачка пояснила, що "дійсно нервувала", тому що до цього у неї вже був викидень. За її словами, "лікар припускає, що це буде дівчинка".

На питання, чи планувала вона завести дитину, Пінк відповіла: "Я працювала над цим. Це не стало несподіванкою...".

"Думаю, що у мене дійсно народиться дівчинка, тому що моя мама завжди бажала мені мати дочку, таку ж, як я в дитинстві. Мені вже страшно, адже тоді комусь з нас доведеться сісти у в'язницю", - пожартувала співачка.

Елен Дедженерес не утрималася, щоб не задати Пінк питання про її стосунки з чоловіком Кері Грантом. Відомо, що з 2008 по 2009 рік пара жила роздільно. Пінк сказала, що розкол між нею і Грантом був просто необхідний, оскільки він дозволив їм обом подивитися на свої стосунки іншими очима.

"Дійсно, нам потрібно було на деякий час розійтись, щоб зрозуміти, що ми не можемо один без одного. Тепер у нас у стосунках повна ідилія", - підкреслила співачка.

Нагадаємо, виконавиця хіта Family Portrait зіграла весілля в січні 2007 року в Коста-Ріці. До цього вона і Кері із перемінним успіхом зустрічалися і розходились протягом шести років. Спочатку шлюб не змінив звичок пари - в лютому 2008 року подружжя оголосило про розставання. Основною причиною розбіжностей називалася відсутність дітей і величезне бажання Пінк скоріше вирішити цю проблему. Але розлучаючись, пара уточнила, що вони залишаються близькими друзями і "продовжують любити один одного".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Пінк чекає на дівчинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути